5 decorațiuni de Crăciun pe care să nu le pui în casă. Atrag ghinionul și sărăcia, conform regulilor Feng Shui

Evită aceste obiecte, dacă vrei să atragi energia pozitivă

Scris de: Daoud Andra

14 Dec. 2022

5 decorațiuni de Crăciun pe care să nu le pui în casă. Atrag ghinionul și sărăcia, conform regulilor Feng Shui

Luna decembrie este perioada în care oamenii își împodobesc casa de sărbătoare, în așteptarea Crăciunului. Decorațiunile de brad și cele pentru casă nu doar că aduc atmosfera festivă, dar pot atrage norocul sau, dimpotrivă, ghinionul în casa ta, potrivit unor superstiții. Care sunt acele decorațiuni de Crăciun pe care să nu le pui în casă, pentru că atrag ghinionul.

Decorațiuni de brad care aduc ghinion

Atunci când împodobesc bradul, mulți oameni țin cont nu doar de aspectul estetic, ci și de anumite superstiții. Potrivit principiilor Feng Shui, există anumite decorațiuni care aduc noroc și altele care, dimpotrivă, atrag energiile negative în casa ta. În ceea ce privește culorile care aduc noroc, roșu și auriu sunt cele mai recomandate.

Bradul împodobit cu aceste două culori în proporții echilibrate și cu o stea aurie în vârf te ajută să ai noroc în anul care vine. Printre culorile pe care specialiștii Feng Shui nu le recomandă se numără mov și alb. Se spune că aceste două nuanțe atrag sărăcia și că nu ar trebui să se regăsească în același timp în brad. Evită, așadar, să decorezi bradul cu globuri mov și albe în același timp.

Citește și: Ornamente de brad care atrag norocul. Ce nu trebuie să lipsească din pomul de Crăciun

Globurile și decorațiunile sparte sau ciobite ar trebui, de asemenea, să fie evitate. Poate că ai un glob la care ții foarte mult, cu valoare sentimentală, iar atunci când l-ai depozitat, s-a ciobit. Poți alege un unghi din care să nu se vadă că are un defect, însă nu este recomandat să îl mai folosești deloc. Obiectele sparte, defecte sau ciobite sunt semn de sărăcie și ar trebui să renunți la ele.

decoratiuni de Craciun pe care sa nu le pui in casa
Globurile sparte sau ciobite nu au ce să caute în brad

Alte decorațiuni de Crăciun pe care să nu le pui în casă

Din același motiv ar trebui evitate și instalațiile defecte, care au becuri ce nu mai luminează. Fie că le pui în brad sau la fereastră, luminițele de Crăciun trebuie să fie funcționale. Dacă unele becuri nu mai funcționează, poți încerca să le repari sau poți cumpăra altă instalație nouă.

O altă decorațiune pe care mulți oameni o folosesc de Crăciun este coronița așezată pe ușa de la intrare. Pe cât de frumoasă este, pe atât de mult ghinion poate aduce, spun experții Feng Shui. Se spune că obiectele care îngreunează deschiderea ușii împiedică energia pozitivă să intre în casă și ar trebui să le eviți.

Citește și: Combinații de culori pentru bradul de Crăciun 2022. Va arăta spectaculos

În plus, dacă vorbim despre o coroniță sau o decorațiune cu crenguțe de brad și flori naturale, acestea din urmă se pot ofili. Potrivit acelorași principii Feng Shui, nu este de bun augur să păstrezi flori ofilite în casă. Orice decorațiune care are flori naturale ar trebui aruncată odată ce acestea s-au ofilit, pentru că în caz contrar atrage ghinionul.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce educație își dorește Amalia Enache să-i ofere fiicei sale
8.6 21 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *