5 obiecte pe care să nu le dai niciodată din casă. Alungă fericirea și norocul

De ce să nu împrumuți nimănui aceste lucruri din casa ta
5 obiecte pe care să nu le dai niciodată din casă. Alungă fericirea și norocul

Anumite lucruri pe care le ai în casă trebuie să rămână acolo. De ce se spune că nu e bine să le dai niciodată și ce spun specialiștii despre împrumutul anumitor lucruri pe care le ai în casă.

5 obiecte pe care să nu le dai niciodată din casă

Sarea. Este un aliment cu energie puternică și este bine să nu plece din casa noastră. Dacă iei sare de la o altă persoană riști să atragi probleme în plan profesional, financiar, dar și sentimental. Atunci când cineva apropiat ție îți cere sare împrumut, spune-i să nu o mai aducă înapoi.

Nici ustensilele de bucătărie nu se împrumută. Cele pe care le folosești frecvent atunci când gătești se încarcă cu energia casei tale și a familiei. Astfel, dacă le vei da altor oameni te vei despărți de fericirea ta. Din același motiv, tacâmurile, farfuriile sau alte ustensile din bucătărie uzate e bine să fie aruncate și nu păstrate în casă.

Hainele. De obicei îmbrăcămintea este încărcată cu energia noastră. Atunci când o oferi, chiar și pentru puțin timp, altei persoane e posibil să te alegi cu ghinion.

Nici mătura nu se împrumută. Strămoșii foloseau mătura drept o amuletă pentru a alunga spiritele rele. Atunci când împrumuți cuiva acest obiect te privezi de protecție și atragi ghinionul asupra casei tale.

Pâinea. Acest aliment este folosit în multe ceremonii bisericești. Dacă este absentă însemnă foame și sărăcie, astfel că nu e bine să o scoți din casă pentru a o oferi cuiva împrumut.

Obiecte pe care nu e bine să le ții în casă. Aduc ghinion

Există și lucruri care nu mai au ce căuta în casă. Spre exemplu: sticlele și borcanele goale atrag sărăcia și necazul. Nepalezii sunt de părere că orice vas gol din casă soarbe psihicul și personalitatea gazdelor, lăsându-le într-o stare emoțională vegetativă. Lumânările consumate trebuie aruncate. Energia lor, consumate pe jumătate sau în totalitate, se concentrează într-un singur loc și capătă o nouă dimensiune, scrie dcnews.ro.

Vasele crăpate sau ciobite trebuie aruncate imediat. Chinezii susțin că acestea sunt consumatoare de energie și atrag sărăcia în casă. Nici mătura murdară nu e bine să o mai păstrezi în casă. Ea are o încărcătură simbolică puternică și este responsabilă de prosperitatea în casă. Dacă lași mătura murdară undeva într-un colț al casei se spune că se adună mult rău în sufletul tău.

8.1 2131 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.