5 semne că nu mai e atras de tine. Prevestesc despărțirea

Iată semnele care îți arată că iubitul nu mai este interesat de tine.
5 semne că nu mai e atras de tine. Prevestesc despărțirea

5 semne că nu mai e atras de tine, care ar trebui să te pună pe gânduri. Te întrebi dacă iubitul tău nu mai este atras de tine? Dacă ai ajuns să te gândești la acest lucru, probabil că sunt anumite lucruri care s-au schimbat. Acțiunile vorbesc mai tare decât cuvintele și de cele mai multe ori este bine să îți asculți intuiția.

Iată un ghid cu cele mai evidente indicii comportamentale care îți transmit că nu se mai simte atras de tine. Dacă îți regăsești partenerul în aceste descrieri, comportamentul lui trebuie să-ți dea de gândit. Aceste semne prevestesc despărțirea.

5 semne că nu mai e atras de tine

1.Viața sexuală nu mai este la fel

Viața sexuală a bărbaților este totul. Când aceasta încetează să mai existe sau nu mai funcționează cum trebuie, ar trebui să fie un steag roșu imens pentru tine. Este alarmant să constați că viața ta sexuală care înainte era grozavă, acum este lipsită de acțiune. Bărbații pun foarte mult preț pe acțiunile fizice și, de cele mai multe ori, limbajul lor de dragoste implică intimitate la nivel fizic. De aceea, lipsa acestei conexiuni este îngrijorătoare. Ar putea fi un semn al unor probleme serioase, precum și al faptului că nu mai este atras fizic de tine.

5 semne că nu mai e atras de tine

2. Nu mai comunicați ca înainte

S-ar putea să observi că tu și partenerul tău rareori mai stați de vorbă. În ultima vreme nu mai aveți nimic interesant să vă spuneți, nici lucruri pozitive, nici negative. Dacă în loc să rezolvați problemele, preferați să vă faceți că nu există, în curând vă vor acapara. Frustrarile vor deveni tot mai mari și în curând echilibrul relației va fi întrerupt. În acest stadiu, s-ar putea simți că nu are rost să încerci să rezolvi lucrurile, dar nu se vor soluționa de la sine. Dimpotriva, lipsa comunicării deschise ascunde multe alte probleme și duce inevitabil la tensiuni viitoare.

3. Nu mai este romantic

Micile surprize de acasă, întâlniri neplanificate, mesaje dulci, acestea sunt elementul de bază al unei relații romantice. Fără îndoială, orice partener face aceste lucruri din dragoste pentru celălalt. Dar dacă dacă observi dintr-o dată că partenerul tău a devenit rece și nu se mai bucură de niciunul dintre aceste lucruri, poate fi îngrijorător. Dacă au dispărut și micile gesturi de afecțiuni și el pare mai de grabă cu mintea în altă parte, acestea sunt semne clare că s-a îndepărtat de tine.

4. Preferă să petreacă mai mult timp fără tine

Un bărbat care nu își mai găsește partenera atrăgătoare ar putea evita să petreacă timpul acasă. Își va petrece cea mai mare parte a timpului departe, pentru a evita problema. Un alt motiv pentru care face asta este în speranța că atâta timp cât el este plecat, semnele nu vor da de bănuit. Ar putea spune o mulțime de scuze pentru a fi mai mult plecat. Poate că a început să petreacă mai mult timp cu prietenii sau la serviciu. Când acest nou obicei se repetă tot mai des și te simți mai mult singură, ar trebui să pui niște întrebări.

5. Nu mai depune niciun efort în relație

Se știe că este nevoie de două persoane într-o relație ca lucrurile să funcționeze. Nu poți să depui doar tu efort pentru a menține o relație sănătoasă. Este aproape imposibil și complet nedrept. Mulți bărbați fac un efort conștient când vor ca lucrurile să funcționeze. Cumpără flori, merg la restaurant sau găsesc orice modalitate de a petrece timp de calitate împreună. Partenerul tău trebuie să depună eforturi în relația voastră, mai ales dacă tu faci tot posibilul ca lucrurile să funcționeze. Dacă el a încetat să se mai implice, există o problemă. Poate că s-a retras pentru că nu mai este atras de tine, dar nu vrea să recunoască.

Citește și cum îți recapeți încrederea în tine după despărțire

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
9.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *