5 tendințe din anii ‘90 care au revenit la modă. Fac deja mari furori printre vedete

Stilul anilor '90 revine în tendințele de machiaj.
5 tendințe din anii ‘90 care au revenit la modă. Fac deja mari furori printre vedete

Tendințe din anii ‘90 care au revenit la modă și au influențat trendurile din frumusețe. Stilul anilor ’90 se resimte de câteva sezoane în materie de machiaj și coafură. Iată cinci tendințe de frumusețe care au revenit și s-au remarcat în prezentările de pe catwalk. Fac deja mari furori printre vedete.

5 tendințe din anii ‘90 care au revenit la modă

1. Tușul de ochi albastru

5 tendințe din anii ‘90 care au revenit la modă

Tușul care a pus în valoare chipurile unor vedete precum Lady Di și Britney Spears a revenit. Tușul de ochi albastru este un accent de efect, potrivit atât în machiajul de zi cât și în cel de seară. Completează perfect un look proaspăt, fără a ieși foarte mult din zona confort. Este creativ, dar chic.

Tușul de ochi albastru este un trend care s-a evidențiat în machiaj chiar de anul trecut. Fardul de pleoape albastru, un trend important din sezonul trecut este reinterpretat sezonul acesta printr-un stil mai purtabil. Nuanțele saturate de bleumarin, cobalt și turcoaz fac o declarație sofisticată de stil atunci când sunt utilizate cu moderație. Trebuie doar să adaugi o sclipire de tuș lichid cu precizie pe pleoape și să folosești farduri nude.

2. Codițele împletite

5 tendințe din anii ‘90 care au revenit la modă

Un alt clasic al anilor ’90 a fost părul împletit în codițe. Deși părea de modă veche, vedete precum Bella Hadid au anunțat deja întoarcerea acestui stil. Împletiturile standard sunt atrăgătoare datorită farmecului lor romantic, dar codițele strânse oferă aspectului tău un look îndrăzneț. Pot fi purtate pe părțile laterale ale capului, pe spate sau pot oferi un accent de efect părului prins la spate.

Iată o altă propunere pentru un look în tendințe. Fă o cărare pe mijloc, folosește puțin gel cu aspect umed și împletește câte o șuviță de fiecare parte a părului. Acesta este un mod original de a înlocui firele care de obicei ți-ar încadra fața.

3. Manichiură franţuzească

5 tendințe din anii ‘90 care au revenit la modă

A plecat vreodată? Manichiura frantuzeasca este un stil clasic și rafinat care nu a disparut niciodata cu adevarat, doar a facut loc altor tendinte. Acum s-a întors. Manichiura tradițională definită de lacul alb de pe vârful unghiei, definește un stil atemporal. Emană rafinament și poate fi purtată într-o varietate de stiluri, de la casual la office. Acestea fiind spuse, există multe variante moderne de a reinventa manichiura french. În timp ce vârful unghiei rămâne alb, poți picta unghia cu oja nude, bej sau roz pastel.

4. Creion de buze

5 tendințe din anii ‘90 care au revenit la modă

Creionul de buze mai închis este o tehnică de machiaj modernă, care te încurajează să schițezi conturul buzelor într-un mod îndrăzneț și creativ. Nuanțele de ruj pot fi amestecate în stil ombre, iar luciul care reflectă lumina poate fi plasat deasupra pentru a defini buzele.

Așa cum umbrele și luminile subliniază liniile maxilarului, această tehnică de contur are rolul de a oferi un plus de volum buzelor.

5. Tunsoare bob din anii ’90

5 tendințe din anii ‘90 care au revenit la modă

Tunsoarea bob a fost întotdeauna o tendință de referință, dar de fiecare dată a predominat în stil diferit. De această dată revine la modă tunsoarea clasică bob, cu păr scurt și vârfuri ascuțite. Scopul acestei tunsori este de a genera mișcare, așa cum a purtat Cameron Diaz în filmul „Crazy for Mary”. Bobul avantajează foarte multe tipuri de fizionomii și este o tunsoare foarte ușor de întreținut.

sursă foto: instagram.com

Citește și machiaje la modă în 2022. Top şapte tendinţe

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Jorge, decizie radicală după Survivor All Stars. Medicii nu au avut de ales
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *