5 ținute fabuloase pentru un look de petrecere. Cum să porți rochia neagră cu stil de Revelion

Outfit-uri cu care atragi toate privirile

Scris de: Daoud Andra

08 Dec. 2023

Există câteva alegeri clasice, atunci când vine vorba despre modă, iar rochia neagră este una dintre ele. Una dintre piesele care nu se vor demoda niciodată poate fi purtată la numeroase ocazii și poate fi accesorizată într-o mulțime de moduri. Cum să porți rochia neagră de Revelion, pentru a ieși în evidență? Iată 5 idei de outfit-uri!

5 ținute de petrecere, pornind de la o rochie neagră

O rochie neagră reprezintă o piesă de rezistență, pe care orice femeie ar trebui să o aibă în garderobă. Aceasta trebuie să fie croită astfel încât să pună în valoare silueta, reprezentând o piesă extrem de versatilă și de elegantă. În funcție de lungime, de material și de accesorizare, poți purta o rochie neagră atât la birou, cât și la un eveniment important, la o nuntă, la o petrecere, în club sau de Revelion. Iată 5 outfit-uri construite în jurul unei rochii negre, care te pot inspira pentru petrecerea dintre ani!

Citește și: A fost desemnată culoarea anului 2024. Kate Middleton o adoră, e preferata ei

Rochia lungă, cu spatele gol

O alegere elegantă care, pe cât de simplă pare, pe atât de sofisticată poate fi. Dacă silueta îți permite, alege o rochie care să aibă tot spatele decupat și cu siguranță nu vei trece neobservată. Asortează o pereche de sandale sau de pantofi, o blană sau o capă, un clutch și ai un outfit spectaculos pentru o mulțime de ocazii.

Rochia cu paiete

Atunci când vine vorba despre petreceri, cu siguranță nu dai greș dacă alegi o rochie cu paiete. Poți opta pentru un model petrecut, lungă sau de lungime medie, pe care să o asortezi cu o pereche de încălțări negre sau argintii. Dacă vrei să ieși în evidență în noaptea de Revelion, acesta este outfit-ul spre care trebuie să te îndrepți!

Citește și: Tendințe vestimentare pentru anul 2024. Cele 5 piese esențiale care nu trebuie să lipsească din garderoba ta

5 ținute fabuloase pentru un look de petrecere. Cum să porți rochia neagră cu stil de Revelion
Rochie neagră cu paiete

Rochia de catifea

Catifeaua rămâne unul dintre cele mai elegante și sofisticate materiale. O rochie din catifea neagră, accesorizată corect, poate fi potrivită pentru petrecerile rafinate. Alege o rochie cu un croi clasic sau, dimpotrivă, un model îndrăzneț, asimetric sau cu o crăpătură amplă, pentru a atrage toate privirile. Accesorizeaz-o cu bijuterii cu perle și un machiaj discret, pentru un plus de eleganță.

Rochia scurtă (little black dress)

O piesă potrivită mai ales pentru petreceri este rochia neagră scurtă. Se spune că fiecare femeie ar trebui să aibă în dressing o astfel de piesă vestimentară, pentru că ocaziile în care o poate purta sunt numeroase. O poți accesoriza atât cu sandale, pantofi stiletto, botine, cât și cu cizme peste genunchi, dacă vrei un look mai nonconformist.

Citește și: Cum arată geanta Dior făcută de artistul român Mircea Cantor. Ce proverb românesc are inscripționat pe ea

Rochia din dantelă

Dantela este un material prețios și elegant, iar o rochie din dantelă neagră poate fi o alegere foarte inspirată pentru noaptea dintre ani. Alege o rochie cu corset și cu mânecile din dantelă, pentru un plus de eleganță. Poți opta și pentru combinații atipice de materiale, cum ar fi o rochie de catifea cu inserții de dantelă transparentă sau chiar o rochie făcută din piele și dantelă.

Vezi ideile de outfit-uri, în galeria foto!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Simona Țăranu, despre fotbaliștii români care au făcut istorie. Cum este Gigă Hagi
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *