A fost desemnată culoarea anului 2024. Kate Middleton o adoră, e preferata ei

Este o nuanță care se bucură de multă popularitate

Scris de: Daoud Andra

08 Dec. 2023

La fiecare sfârșit de ani, Institutul Pantone anunță care va fi culoarea anului următor. Dacă 2023 a fost anul culorii Viva Magenta, o combinație îndrăzneață de roșu, burgundiu și mov, culoarea anului 2024 este una mult mai potolită și mai purtabilă. Care este nuanța desemnată câștigătoare? Multe vedete o adoră, inclusiv prințesa Kate Middleton.

Culoarea anului 2024 va inspira multe femei

Institutul Pantone, cel care dă ”ora exactă” atunci când vine vorba de culoare, a stabilit care va fi nuanța anului 2024. Experții au decis că Peach Fuzz va fi nuanța anului următor, iar conceptele de la care au pornit atunci când au desemnat-o au fost: confort, mângâiere și căldură.

Este o culoare caldă, pastelată, asociată în general cu primăvara și cu vara. Peach Fuzz este o combinație de roz și portocaliu și, așa cum îi spune și numele, este apropiată de culoarea pe care o au piersicile coapte.

Citește și: Andreea Marin, apariție într-un decor de poveste. Fanii nu și-au putut lua ochii de la ea: “M-am îndrăgostit” FOTO

”În căutarea unei nuanțe care să reflecte dorința noastră înnăscută de a simți apropiere, de a fi în conexiune, am ales o nuanță care radiază de căldură și exprimă eleganța modernă. O culoare care oferă o îmbrățișare tactilă și leagă noul de clasic fără a face niciun pic de efort” – așa o descrie Leatrice Eiseman, director executiv al Pantone Color Institute.

A fost desemnată culoarea anului 2024. Kate Middleton o adoră, e preferata ei
Kate Middleton a purtat această nuanță în repetate rânduri

Una dintre culorile preferate ale lui Kate Middleton

Dacă nuanța anului 2023, respectiv Viva Magenta, a fost una îndrăzneață, pe care nu oricine are curajul să o poarte, culoarea anului 2024 este una mult mai ușor de purtat și de asortat. Fiind o culoare deschisă, pastelată, se potrivește multor femei, atât când vine vorba despre vestimentație, cât și în ceea ce privește accesoriile, manichiura sau machiajul.

Tonurile piersicii au fost folosite în ultimii ani de numeroși designeri la prezentări de modă. Se numără și printre favoritele prințesei Kate Middleton, care preferă să facă alegeri sigure și clasice atunci când vine vorba despre vestimentație. Și alte vedete internaționale au purtat nuanțe piersicii pe parcursul anului care tocmai se încheie sau în trecut.

Citește și: Kate Middleton, apariție de senzație într-o ținută care a lăsat la vedere mai mult decât de obicei. A atras toate privirile în această rochie roșie FOTO

Beyonce, Zendaya, Jessica Alba sau Zoe Krawitz au strălucit în ținute de această culoare. Peach Fuzz este, așadar, o culoare ușor de asortat și deloc pretențioasă. Poate fi purtată atât de către femei cu tenul deschis la culoare, cât și de către cele cu tenul măsliniu, complimentând pe oricine. Va fi, probabil, o culoare care se va bucura de multă popularitate în 2024.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Simona Țăranu, despre fotbaliștii români care au făcut istorie. Cum este Gigă Hagi
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *