Andreea Marin, apariție într-un decor de poveste. Fanii nu și-au putut lua ochii de la ea: “M-am îndrăgostit” FOTO

Fotografiile cu care și-a cucerit urmăritorii

Scris de: Daoud Andra

08 Dec. 2023

Andreea Marin și-a cucerit fanii de pe rețelele de socializare cu cea mai recentă apariție. Vedeta a îmbrăcat câteva ținute create de un designer român și s-a fotografiat într-un decor de sărbătoare. Fanii ei au copleșit-o cu aprecieri și comentarii. Cum a apărut ”zâna surprizelor”, lângă brad și ce i-au transmis cei care o urmăresc în mediul online.

Apariția cu care Andreea Marin și-a cucerit fanii

Andreea Marin își ține la curent fanii de pe rețelele de socializare cu tot ce face, iar din când în când, îi surprinde cu apariții care mai de care mai elegante sau mai îndrăznețe. La fel s-a întâmplat și acum, când Andreea Marin a îmbrăcat câteva creații realizate de designer-ul Andreea Tincu, cea care creează și o mare parte dintre ținutele purtate de Carmen Iohannis.

Printre ținutele în care s-a pozat Andreea Marin lângă brad se numără o rochie albastră, din catifea, cu umerii goi. Vedeta a asortat și o pereche de pantofi stiletto, în aceeași nuanță. Fosta prezentatoare TV a mai îmbrăcat și o cămașă satinată, de culoare bleu, pe care a combinat-o cu o fustă de culoarea șampaniei și pantofi de aceeași culoare.

Citește și: Andreea Marin, apariție ravisantă de ziua numelui. A ales o ținută festivă și a strălucit, de Sf Andrei. Toți au felicitat-o

Un alt outfit cu care Andreea Marin i-a cucerit pe cei care o urmăresc pe internet a fost compus dintr-o fustă burgundie, cămașă și pantofi nude. Fotografiile cu ea au primit câteva mii de like-uri pe rețelele de socializare și zeci de comentarii.

Andreea Marin, apariție într-un decor de poveste. Fanii nu și-au putut lua ochii de la ea
Andreea Marin și-a cucerit fanii cu această ținută

”M-am îndrăgostit”

”M-am îndrăgostit de colecția de sărbători Sense desenată de designerul Andreea Tincu, spun cinstit! (…) Vezi și aici feminitatea ei, culorile calde, materialele moi și fine, strălucirea discretă a texturilor aducând emoții pozitive, așa cum sunt sărbătorile de iarnă. Mătasea prețioasă, cașmirul, vâscoza premium, catifeaua sunt puse în valoare de formele fluide care avantajează siluete diverse. De sărbători vrem să ne simțim admirate, dar preferăm și confortul unor ținute ușor de purtat, nu-i așa? Fustele din satin atât de versatile, bluzele de mătase minimaliste cu detalii chic, rochiile din catifea sunt vedetele colecției.”, a scris vedeta, în dreptul fotografiilor.

Citește și: Andreea Marin a “adoptat” încă un copil. Fetița e tare dulce: “Abia ne-am cunoscut”

Cei care o urmăresc i-au lăsat o mulțime de comentarii admirative. ”Superbă doamnă, eleganța și frumusețea vă definesc”, ”Frumoasă, elegantă ca de fiecare dată”, ”Mereu superbă”, ”Îți stă superb”, ”Cea mai frumoasă”, ”Eleganța își spune cuvântul”, ”Diafană” – au fost doar câteva dintre comentariile pe care le-a primit la postare.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Simona Țăranu, despre fotbaliștii români care au făcut istorie. Cum este Gigă Hagi
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *