Andreea Marin, apariție fermecătoare. Fanii au rămas impresionați când au văzut-o așa: “Superbă!”

Vedeta, asaltată de aprecieri și comentarii

Scris de: Daoud Andra

21 Nov. 2023

Andreea Marin este foarte activă în mediul online și, din când în când, își surprinde fanii apărând în ipostaze inedite. Așa s-a întâmplat și recent, când diva a publicat o imagine de la un proiect pe care îl pregătește, iar fanii au reacționat imediat. Ce i-au transmis cei care o urmăresc.

Andreea Marin, imagine de revistă în mediul online

La aproape 49 de ani, Andreea Marin păstrează același zâmbet fermecător cu care și-a cucerit fanii, în perioada în care prezenta ”Surprize, surprize”. Vedeta postează des fotografii cu ea în mediul online, iar cei care o urmăresc nu ezită să o copleșească cu aprecieri și complimente. Recent, diva a publicat o fotografie de la un proiect pe care îl are în pregătire, iar fanii ei de pe rețelele de socializare au fost fermecați.

Vedeta a îmbrăcat o rochie roșie, cu paiete, și s-a lăsat pe mâinile make-up artistului și are hair stylistului, pentru a completa look-ul. Cu un ruj într-o nuanță de roșu puternic, cu tuș la ochi și cu o coafură retro, așa s-a prezentat fosta zână a surprizelor în fața fanilor ei.

Citește și: Rar o vezi așa pe Andreea Marin. Cum s-a afișat cu Adrian Brâncoveanu în pădure, imaginea a topit internetul: “Vă iubesc”

Cei care au văzut imaginea au reacționat imediat. ”Superbă!”, ”Eleganța la ea acasă! Un model de urmat!”, ”O doamnă frumoasă și deșteaptă cu un suflet deosebit”, ”Superbă și elegantă” – au fost doar câteva dintre comentariile pe care le-a primit vedeta, pe lângă cele câteva mii de aprecieri.

Andreea Marin, apariție fermecătoare. Fanii au rămas impresionați când au văzut-o așa
Fotografia postată de Andreea Marin (foto: alex Gâlmeanu)

Cum se menține în formă

Vedeta împlinește luna viitoare 49 de ani și a recunoscut că face eforturi pentru a arăta bine. Este disciplinată în ceea ce privește alimentația, astfel că a reușit să dea jos 15 kilograme în ultimul timp. Recunoaște însă că are și o slăbiciune pentru mâncarea bună, mai ales pentru cea din zona din care provine.

Citește și: “Onorată să predau ștafeta fiicei mele”: Andreea Marin și Violeta Bănică, așa cum nu le-ai văzut niciodată. Unde au apărut cele două

”Mâncarea. Pentru că sunt moldoveancă și moldovencele gătesc bine și gustă din ceea ce gătesc. Așa că nu este ușor să ocolești mâncarea cu care te-ai învățat din copilărie. Practic n-am avut o educație bună. Pe vremea aia, cine se gândea la o hrană sănătoasă? Era gustoasă, dar nu neapărat și sănătoasă. Sau amestecurile erau oarecum complicate. Însă m-am educat. A devenit o disciplină și așa am scăpat de 15 kilograme.”, a povestit Andreea Marin într-un interviu pentru EGO.ro, acordat luna trecută.

”Mai mult sportul mă ajută, în ultima vreme. Dar și timpul petrecut pe partea de tot ce înseamnă muncă. Pentru că eu sunt un om prea pasionat de munca sa și asta înseamnă puține ore dormite. Am avut săptămâni cu trei ore dormite pe noapte, în rest numai cu ochii în calculator. Asta nu este bine. Trebuie să reglez treaba asta. Este un vampir energetic munca. Sunt un om cu picioarele pe pământ. Am găsit în timp soluția de a fi în echilibru.”, a mai spus vedeta.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Câte diplome are Ramona Olaru, de fapt
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *