“Onorată să predau ștafeta fiicei mele”: Andreea Marin și Violeta Bănică, așa cum nu le-ai văzut niciodată. Unde au apărut cele două

Iată mai multe detalii.

Andreea Marin este considerată una dintre cele mai admirate personalități publice din România, iar acum se pare că și fiica ei îi calcă pe urme. Relația lor este deosebit de specială, depășind limitele unei legături obișnuite dintre mamă și fiică, fapt recunoscut atât din afirmațiile lor, cât și din prezența lor în spațiul public.

Cele două au participat împreună la un eveniment important

Andreea Marin a participat, alături de fiica sa, la un eveniment organizat de Ambasada Statelor Unite la București, denumit „Female Empowerement Summit.”

Această inițiativă s-a concentrat pe femeile care au puterea de a contribui la schimbări pozitive în lume. Cunoscută drept „fosta zână a surprizelor,” Andreea Marin a captat atenția încă de la debutul carierei sale în televiziune prin eleganta și delicatețea sa, combinată cu o atitudine adecvată.

“Onorată să predau ștafeta fiicei mele”
Violeta și Andreea Marin

Citește și: Andreea Marin a făcut anunțul despre iubitul ei. Ce se întâmplă cu Adrian Brâncoveanu, i-a luat pe toți prin surprindere

Ea a servit și va continua să servească drept un model pentru doamnele și tinerele din țara noastră, nu doar din perspectivă stilistică, ci și ca exemplu moral.

Vedeta a reușit să o implice și pe Violeta în activitățile ei

Fiind o adeptă înfocată a justiției și luptând adesea pentru drepturile femeilor, Andreea Marin a reușit să sprijine doamne care se aflau în situații disperate, oferindu-le speranță și schimbându-le viețile.

În cadrul evenimentului organizat de Ambasada SUA la București, denumit „Female Empowerment Summit” și gestionat de OP Global Events, vedeta și-a transmis expertiza și încrederea în fiica sa, știind că aceasta va continua să acționeze cu integritate și profesionalism, preluând ștafeta pentru a promova cauzele pe care le-a susținut cu atâta pasiune. Se pare că a împărtășit cu grijă din calitățile sale, inspirând astfel și viitoarele generații de femei, începând acest lucru chiar cu fiica ei, Violeta.

Vezi și: Ce face Andreea Marin ca să nu se îngrașe, după ce a slăbit 14 kilograme în această vară. Vedeta vrea cu orice preț să se mențină așa

„Ambasada SUA la București, octombrie 2023, Female Empowerment Summit, eveniment OP Global Events. Femei în toată puterea cuvântului, cu puterea de a schimba lumea în bine.

De a transforma vorbele în fapte. Onorată să predau ștafeta fiicei mele, Ana Violeta Bănică, de la drepturile femeilor susținute în discursul meu, la emoția cuvintelor ei despre transferul de valori – moștenire de la o generație la alta.

Noi, femeile, suntem mai puternice și capabile de a face lucruri mari când înțelegem forța cuvântului “împreună”, a fost mesajul emoționant transmis de Andreea Marin, prin intermediul postării sale de pe Instagram.

Violeta urmează pașii mamei sale

Chiar dacă cu ceva timp în urmă, Andreea Marin obișnuia să mențină viața privată a fiicei sale departe de ochii publicului. Odată cu creșterea Violetei și implicarea acesteia în diverse acțiuni umanitare, Andreea Marin a devenit mai deschisă să o însoțească în locurile unde este solicitată și recunoscută pentru contribuția sa.

Te poate interesa și: Ce studii are Andreea Marin. Aceasta este de fapt meseria ei de bază: „E una foarte grea”. Ce spune despre fiica ei, Violeta: “Părintele nu este obligat să susțină copilul în tot, ci în cele bune” VIDEO EXCLUSIV

Astfel, evenimentul organizat de Ambasada SUA la București nu este singurul la care fiica Andreei Marin a participat alături de mama sa. Atât Andreea Marin, cât și Violeta Bănică, au mai participat împreună și la cea de a XIII-a ediție a Galei de Performanță și Excelență, unde au fost premiate pentru contribuțiile lor remarcabile în diferite domenii.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Decizia majoră luată de Dan Cruceru, după ce a prezentat primul sezon Survivor România
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Peisajul din România care îți taie răsuflarea! Cascada e ascunsă în munți, turiștii străini ar...
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Stațiunea din România care rivalizează cu Thailanda. Puțini turiști au auzit de ea, dar este...
Cea mai mare gafă pe care a făcut-o Andreea Esca în timp ce prezenta știrile:...
Cum a apărut îmbrăcată o actriță din Rusia la Cannes. Toată lumea vorbește despre rochia...
Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au...
Virginia, întrebare neașteptată pentru Patrick: „Patrick, îți pare rău că m-ai chemat la camera roșie?”
NU le RECUNOȘTI! Cum arătau divele din România acum 30 de ani! Transformare ȘOCANTĂ
3 zodii care se îmbogățesc urmându-și instinctele
4 zodii primesc semnale de alarmă care nu pot fi ignorate
6 zodii trăiesc o zi de neuitat, încununată de succes și realizări sub strălucirea stelelor...
Fosta soție a unui actor celebru a ajuns să doarmă pe străzi și să mănânce...
Carmen Grebenișan și Alex Militaru, discuții despre partaj după anunțul divorțului. Ce a dezvăluit vedeta:...
Care au fost primele cuvinte rostite de Florin Piersic, după ce s-a trezit din anestezie?...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *