Andreea Marin a făcut anunțul despre iubitul ei. Ce se întâmplă cu Adrian Brâncoveanu, i-a luat pe toți prin surprindere

Iată mai multe detalii.
Andreea Marin a făcut anunțul despre iubitul ei. Ce se întâmplă cu Adrian Brâncoveanu, i-a luat pe toți prin surprindere

Andreea Marin a furnizat informații noi despre partenerul său de viață, Adrian Brâncoveanu. Acesta se află în Israel, o țară care se confruntă cu conflictul cu organizația palestiniană Hamas. Astfel, Zână Surprizelor a dezvăluit care este contribuția lui Adrian Brâncoveanu în regiunea afectată de război.

Ce rol are iubitul Andreei Marin în Israel

Adrian Brâncoveanu are o poziție semnificativă în Israel, servind ca consul general la Haifa, și joacă un rol esențial în sprijinirea românilor care se află în mijlocul conflictului, oferindu-le ajutorul să revină în siguranță în țară sau în zonele de refugiu.

Zilnic, Andreea Marin primește actualizări de la partenerul ei și își exprimă mândria pentru modul în care acesta gestionează această situație dificilă.

Citește și: Ce face Andreea Marin ca să nu se îngrașe, după ce a slăbit 14 kilograme în această vară. Vedeta vrea cu orice preț să se mențină așa

”Precum știți, situația de criză a necesitat rezolvări eficiente și rapide pentru românii, pelerinii aflați în Israel, așa că pe toată perioada necesară el s-a aflat la dispoziția lor. Era importantă evacuarea oamenilor de acolo, aveau nevoie de ajutor, bineînțeles, să ajungă în siguranță și cât mai repede înapoi în România”, a declarat Andreea Marin pentru Viva.ro

Vedeta a vorbit cu una dintre persoanele salvate

Pe lângă rolul iubitului său, Andreea Marin a mai dezvăluit și faptul că a fost profund mișcată când o mamă dintre românii evacuați de partenerul ei, mai precis o femeie al cărei soț este în scaun cu roțile, a dorit să aibă o conversație telefonică cu ea pentru a-și exprima recunoștința pentru sprijinul considerabil pe care l-a primit în această perioadă dificilă.

Andreea Marin a făcut anunțul despre iubitul ei
Adrian Brâncoveanu și Andreea Marin

Vezi și: Cum a slăbit Andreea Marin 13 kilograme. Obiceiul de la care vedeta nu se abate: “Simt că am întinerit, asta face pierderea în greutate”

”Am fost tare emoționată, când m-a sunat într-o zi. O mamă aflată în aeroport lângă el, a cerut să vorbească puțin cu mine, spunându-mi cu lacrimi în glas că soțul ei este în scaunul cu rotile, avea copiii mici alături și că ne mulțumește – eu neavând niciun merit… Și se bucură că am un om atât de bun alături de mine, căci nu i-a lăsat la greu, i-a ghidat și a stat lângă ei cât au avut nevoie și aveau să ajungă acasă, sănătoși.

Fiind printre sute de oameni cu istorii diverse, emoționante, atâtea zile la rând, a trăit o experiență greu de uitat… De altfel, nu e prima situație de criză în gestionarea căreia e implicat. E firesc să fiu mândră de el”, a mai detaliat ”Zâna Surprizelor”.

Cei doi formează un cuplu de șase ani

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu sunt într-o relație de șase ani. Relația lor a început după ce fosta prezentatoare TV a pus capăt relației cu turcul Tuncay Ozturk, o despărțire care a fost motivată de dezamăgirea ei, deoarece a realizat că el a profitat de faima sa.

Te poate interesa și: Andreea Marin se întoarce în forță la TV. Unde o poți vedea pe Zâna Surprizelor

Cu toate acestea, deși sunt împreună de atâta timp, Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu nu au ajuns încă la pasul căsătoriei. În diverse interviuri, „Zâna Surprizelor” a explicat că nu mai simte necesitatea de a-și legitima iubirea printr-o ceremonie de căsătorie, afirmând că două persoane nu sunt legate de un act.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce a făcut Andreea Antonescu cu toate hainele din perioada Andre
10 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *