Andreea Marin se întoarce în forță la TV. Unde o poți vedea pe Zâna Surprizelor

Ce spune vedeta despre noul show

Surpriză din partea Andree Marin! Fosta prezentatoare TV va putea vi văzută din nou pe micul ecran în cadrul unei emisiuni la Pro TV. Vedeta a dat detalii despre rolul său de invitat special în acest show de divertisment.

În ce emisiune va apărea Andreea Marin: „Am fost fericită să fiu alături de noua echipă”

Andreea Marin revine pe sticlă și poate fi văzută în cadrul show-ului „Săriți de pe fix!”, care debutează joi, 14 septembrie, la Pro Tv, de la ora 21:30. Este o emisiune care îmbină divertismentul cu jocurile și provocările, făcând un adevărat spectacol de umor. Debutul emisiunii marchează și revenirea pe micul ecran a Andreei Marin. Vedeta a acceptat rolul de invitat special în prima ediție a emisiunii prezentate de Cabral.

„În fiecare episod, oaspeții de onoare se schimbă, așa cum e firesc. Am fost fericită să fiu alături de noua echipă, chiar în prima ediție, care vă va aduce multă bună dispoziție, negreșit! Probe inedite, unele chiar nemaivăzute, poftă de viață, bucuria jocului, chiar dacă suntem maturi!”, a spus Andreea Marin pentru click.ro.

Vezi și – Andreea Marin și Violeta, apariție îndrăzneață la ceas de seară. Detaliul de sub sacou care a furat toate privirile

Cum va fi emisiunea „Săriți de pe fix!”. Prezentatorul este Cabral

Acest show are 10 invitați permanență, opt în fiecare ediție, care sunt puși la încercare de către prezentatorul emisiunii, Cabral. Irina Antonie, Anca Dinicu, Bogdan Drăcea, Lucian Ghimiși, Cătălin Neamțu, Mihai Rait, Emily Burghelea, Alex Bogdan, Anisia Gafton și Paul Ipate vor fi nevoiți să „cânte” după cum dirijează Cabral, iar repetițiile nu sunt acceptate. În fiecare ediție, cei opt comedianți și doi invitați speciali, vor fi provocați de Cabral la o serie de jocuri care le va testa atât imaginația, cât și limitele.

Ce spune Emily Burghelea despre noul show de la Pro TV

Emily Burghelea se numără printre comendiații noului show de la Pro TV. Tânăra mărturisește că e o emisiune cu multe provocări, mai ales că atunci când au avut loc filmările ea născuse recent cel de-al doilea copil.

„O, dar ce provocări n-am întâmpinat, gândește-te că am gătit cu susul în jos. Filmările au fost o adevărată provocare pentru mine, pentru că Damian era abia născut, încă îl alăptam, și trebuia să-l aducă Andrei ca să-l hrănesc. A fost foarte bine, am reușit să îmbin utilul cu plăcutul”, a spus Emily Burghelea.

Vezi și – Andreea Marin a slăbit 10 kg și arată mai bine ca niciodată. Trucul secret care o ajută să nu se îngrașe

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *