Andreea Marin și Violeta, apariție îndrăzneață la ceas de seară. Detaliul de sub sacou care a furat toate privirile

Andreea Marin și Violeta Bănică au ieșit în oraș, ca să sărbătorească reușita unei prietene. Cu această ocazie, cele două au ales ținute îndrăznețe, care le-au pus silueta frumoasă în evidență. După o ședință de poze, Zâna Surprizelor a urcat imaginile fabuloase pe rețelele sociale.

Andreea Marin și Violeta Bănică, altfel decât le-ai văzut până acum

Vineri seară, Andreea Marin și fiica ei, Violeta, s-au aflat la lansarea unui salon de înfrumusețare din Pipera, care aparține unei prietene dragi. Pentru acest eveniment, vedeta a optat pentru o rochiță tip sacou cu volănașe albe, care i-a venit de minune, în timp ce fata ei a îmbrăcat o rochie simplă, neagră, dar scurtă.

„Cine suntem noi și ce am sărbătorit aseară? Să facem prezentările încă de la prima fotografie: suntem mama Violetei și mama Anitei, așa ne place nouă să ne numim, căci fetele noastre sunt “ vinovate” că ne suntem aproape încă de când ele abia puteau să țină ghiozdanul în spinare, de la primii pași în școala lor. În fotografia de grup cea plină de fete vesele, suntem multe mămici alături de fiicele noastre ce ne întrec aproape în înălțime (dacă nu păcălim cu tocurile, cum e cazul meu, căci fiica mea m-a întrecut deja), iar domnișoarele noastre sunt prietene și colege încă de când erau de-o șchioapă. Și tare fericite suntem să fim legate prin cele mai mari iubiri din viața noastră, iar aseară ne-am revăzut la lansarea din Șoseaua Pipera 61, unde frumusețea se află la ea acasă. “Mama Anitei”, gazda noastră emoționată, deschide porțile unei experiențe noi de înfrumusețare, de care m-am bucurat deja ieri grație specialiștilor din echipa ei și v-o recomand cu căldura. Un gând bun, weekend minunat, frumusețe și pace vă doresc, pe chip și în suflet!”, a scris Andreea Marin pe internet.

Citește și Gafa făcută de Andreea Marin în văzul tuturor. Rochia scurtă a lăsat la vedere mai mult decât trebuia

Zâna Surprizelor este în culmea fericirii

În plus, vedeta TV mai are un motiv de bucurie. Iubitul ei, Adrian Brâncoveanu, a fost numit consul general de către Ministerul Afacerilor Externe. Astfel, partenerul de viață al fostei prezentatoare TV este şef al Consulatului General al României la Haifa, Israel.

În acest sens, MAE și Secretariatul General al Guvernului au lansat un concurs la jumătatea lunii martie, pentru care Adrian Brâncoveanu s-a calificat cu succs.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cum s-au descurcat Oana Matache și Radu Siffredi la Power Couple, emisiunea care se va difuza la Antena 1
9.5 6 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *