Cum a slăbit Andreea Marin 13 kilograme. Obiceiul de la care vedeta nu se abate: “Simt că am întinerit, asta face pierderea în greutate”

Scris de: Stan Filon

26 Sep. 2023

Acum s-a alat cum a slăbit Andreea Marin 13 kilograme! Celebra vedetă de televiziune recunoaște că se simte mai tânără și a ajuns acum la concluzia că este posibilă ”călătoria în sens invers”, atunci când vine vorba despre îmbătrânire.

Cum a slăbit Andreea Marin 13 kilograme

Așadar, Andreea Marin este decisă să lupte cu timpul. Din acest motiv ea a început ”călătoria în sens invers”, spre întinerire. Primul pas pe care l-a făcut vedeta a fost să slăbească nu mai puțin de 13 kilograme. Spune acum că efectele sunt vizibile și chiar simte că a întinerit!

”Într-adevăr, chiar simt că am întinerit, pentru că asta face pierderea în greutate. În această vară am pierdut 13 kg până în acest moment și îmi doresc să mai pierd câteva ca să ajung așa, ca în liceu.  Așa că iată călătoria în timp în sens invers este posibilă. Într-adevăr, și tenul arată mult mai bine, cheful de viață, totul se schimbă atunci când ești din nou în echilibru”, a declarat Andreea Marin. Citește și Andreea Marin, mamă pentru a doua oară? Anunțul cu care a surprins pe toată lumea

Cum a slabit Andreea Marin 13 kilograme
Cum a slabit Andreea Marin 13 kilograme

”Am grijă să fac mișcare”

Vedeta de televiziune a recunoscut că a apelat la o dietă, însă a spus că a făcut și multă mișcare. În plus, a ajutat-o mult și constituția sa.

”Mă bucur foarte mult. Am făcut asta cu ajutorul unei diete corecte și cu ajutorul unui specialist, pe care o vedeți adesea la televizor, pentru că are multe rezultate remarcabile, așa că am mulțumit poate și constituției mele destul de bune. Am 49 de ani însă, se ține bine bătrânica.

Și am grijă să fac mișcare. Nu există secrete cu adevărat. Există până la urmă voință și a fi alături, a accepta alături de tine oameni buni în viața ta, care te învață ceea ce poate că știai odată, dar ai uitat, lecția echilibrului”, a mai spus vedeta. Citește și Andreea Marin și Radu Ștefan Bănică, apariție de senzație. Cum s-au fotografiat cei doi, așa nu i-ai văzut niciodată

”De sărbători nu țin diete”

Andreea Marin a spus că mănâncă de toate și nu există diete pentru ea în preajma sărbătorilor, mai ales cele de iarnă. Cu toate acestea, chiar dacă își face toate poftele, vedeta a recunoscut că nu face niciodată excese alimentare.

”Eu de sărbători nu țin diete, îmi ofer plăcerile culinare ce țin de tradiție, mă bucur de ele, dar după ce trec acele zile, echilibrez printr-o dietă sănătoasă, pe care o verific, dacă e nouă, cu medicul nutriționist, nu fac experimente auzite prin vecini, îți poți pune sănătatea în pericol astfel. Mi se pare extrem de relevant ca la o masă să ai un singur fel. Mănâncă ce-ți place, o supă cremă bună, ceva cu puține ingrediente, cât mai curat, ai grijă să ai legume, salată, mult verde în farfurie, nu să facem un amestec.

Eu nu simt deloc că aș pica din picioare, deși merg pe 10 kilograme pierdute, mănânc normal, timp de două ori pe săptămână fac și niște proceduri, nu mai am mult de slăbit, nu am nevoie, însă există și persoane pentru care sănătatea este sub semnul întrebării”, spunea Andreea Marin în urmă cu ceva vreme.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce spune Kamara despre lista cu concurenți Survivor All Stars
1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *