Andreea Marin, mamă pentru a doua oară? Anunțul cu care a surprins pe toată lumea

Andreea Marin, mamă pentru a doua oară? Anunțul cu care a surprins pe toată lumea

Andreea Marin nu mai are nevoie de nicio introducere. Zâna surprizelor se poate mândri cu o carieră de succes dar și cu o familie frumoasă. Recent, vedeta a dat de înțeles că și-ar dori să-și mărească familia.

Ce spune Andreea Marin despre o posibilă sarcină?

Andreea Marin a avut o relație cu Ștefan Bănică Jr, în urma căreia a rezultat o fată, Violeta, în vârstă de 15 ani. Însă, în urmă cu 10 ani, cei doi și-au dat seama că nu sunt făcuți unul pentru altul și au decis să ia o pe drumuri separate.

Cu timpul, zâna surprizelor și-a găsit fericirea în brațele altui bărbat, fiind vorba de Adrian Brâncoveanu. Cei doi sunt de nedespărțit. Recent, vedeta a atras atenția cu o nouă declarație.

Citește și: Andreea Marin se întoarce în forță la TV. Unde o poți vedea pe Zâna Surprizelor

”Să-mi dea Dumnezeu șansa asta”

Invitată la podcastul lui Cătălin Măruță, vedeta a declarat că și-ar dori să devină din nou mamă, și speră ca Dumnezeu să-i ofere această șansă.

„Cătălin Măruță: Mi-a plăcut foarte mult când ai spus că la 47 de ani nu ți-e teamă să devii din nou mamă, pentru că există prejudecata asta: domne, după nu știu ce vârstă să nu apară probleme, e mai greu…

Andreea Marin: E adevărat. Nu putem să ne facem că nu e așa, că una e să fii mamă la 20 și ceva de ani, alta e să fii mamă la 40 și. Acum, să-mi dea Dumnezeu șansa asta. Deocamdată nu s-a întâmplat, dar dacă s-ar întâmpla…eu am vrut să transmit un mesaj tuturor care probabil se privesc în oglindă, sau probabil se privesc în adâncul sufletului și-și spun: domne, am 47 de ani, merg cu pași repezi spre 50, deci nu mai pot să am eu pretențiile alea de la 20 și de ani.

De ce nu? E adevărat, ce nu trebuie să ai este mintea aceea, sau imaturitatea care să-ți spună că trebuie să arăți ca la 20. Nu, domne! Nu trebuie! Și nici nu mai încerca!”, a spus Andreea Marin, în urmă cu doar câteva luni, când era invitată în podcastul lui Cătălin Măruță.

Citește și: Ce studii are Andreea Marin. Aceasta este de fapt meseria ei de bază: „E una foarte grea”. Ce spune despre fiica ei, Violeta: “Părintele nu este obligat să susțină copilul în tot, ci în cele bune” VIDEO EXCLUSIV

Câți copii are Andreea Marin?

Foarte puțini știu că, pe lângă fiica pe care o are cu Ștefan Bănică Jr., „Zâna” mai are o fată și un băiat. Când era ambasador UNICEF, Andreea Marin a luat decizia de a adopta pe Kenya. Astfel, vedeta a adoptat-o de la distanță și a contribuit la educația ei.

Ulterior, prezentatoarea a înfiat și un băiețel, de data aceasta, din China, pe care l-a ajutat cu tot ce a putut ca să nu ducă lipsă de nimic, vorbind fie de hrană, îngrijire și educație. Cei doi copii deja au crescut, iar Andreea Marin nu mai ține legătura cu ei.

„Acum îți dai seama că sunt oameni mari, era cu mult timp în urmă. Acum nu mai păstrăm legătura, sunt niște reguli ale adopției la distanță și întotdeauna puteai să ții legătura, în China am și fost, l-am și întâlnit pe băiețel, numai prin intermediul forului, fundației în cazul acesta, care îți facilita acest lucru. Te lăsa să îți ajuți, dar nu mai mult, și e bine că se întâmplă așa, profiți deja de legătura cu acest copil”, a povestit fosta realizatoare tv pentru Unica.

Citește și: Andreea Marin și Violeta, apariție îndrăzneață la ceas de seară. Detaliul de sub sacou care a furat toate privirile

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan, mărturisiri despre relația cu Victor Cornea
6.4 12 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *