Ce studii are Andreea Marin. Aceasta este de fapt meseria ei de bază: „E una foarte grea”. Ce spune despre fiica ei, Violeta: “Părintele nu este obligat să susțină copilul în tot, ci în cele bune” VIDEO EXCLUSIV

Ce alegere a făcut Andreea Marin, înainte de a-și începe cariera în televiziune

Andreea Marin a avut o apariție fresh la un eveniment, unde a apărut într-o ținută neașteptată. Vedeta a purtat blugi rupți, demonstrând că se află într-o formă de zile mari. În exclusivitate pentru Ego.ro, ea a comentat alegerea pieselor vestimentare. În același timp, aceasta a vorbit și despre fiica ei, Violeta, pe care o susține pentru a alege un viitor cât mai sigur, dar și despre legătura pe care tânăra o are cu fratele său, Radu Ștefan Bănică.

De ce nu a mai purtat Andreea Marin blugi rupți în ultimii ani. Ce are în dressingul ei

Andreea Marin a purtat blugi rupți, un tricou alb cu mesajul “Nu există nu se poate”, și sandale negre, cu toc, la evenimentul de lansare a noului număr Alist Magazine. Vedeta ne-a mărturisit că a slăbit 12 kilograme, astfel că a revenit la garderoba pe care o avea în trecut:

“Într-adevăr, cu blugi rupți nu m-ai mai văzut de multă vreme! Dar există un motiv pentru asta! Nu îmi mai veneau. Am slăbit vreo 12 kilograme și probabil de asta am reintrat în ei.

Da, de mulți ani în urmă. (n.r. a revenit la garderoba veche) Așa este! Eu am piese și din liceu. Am și anumite rochii moștenite de la mama pe care le port.

Dacă ai grijă, de ce nu? Depinde de inspirația zilei, depinde de cheful pe care îl am, da, de ce nu? (n.r. o să mai poarte blugi rupți) Fără a exagera, nu sunt chiar atât de modernă, sunt mai mult îndreptată către clasic, dar da!”

Susține legătura dintre Violeta și Radu Ștefan Bănică

Copiii cei mari ai lui Ștefan Bănică Junior se înțeleg excelent, având o relație perfectă de frate și soră. Andreea Marin a punctat că ține foarte mult la această legătură, pe care a susținut-o din toată inima:

“Cu Radu tocmai ce m-am văzut. Țin foarte mult la relația lor ca frați și mă bucură iubirea aceasta sinceră, care îi leagă! Bineînțeles că am susținut asta, mai ales pentru că seamănă ca două picături de apă!”

Ce i-a spus fiicei sale atunci când a aflat că vrea să devină avocat

Andreea Marin o susține pe Violeta și își dorește ca fiica ei să aibă o carieră serioasă. Tânăra nu vrea să calce pe urmele părinților săi, ci, mai degrabă, visează să devină avocat. Vedeta se bucură că adolescenta vrea să urmeze o cale serioasă, însă i-a explicat că se poate răzgândi:

“Susțin, bineînțeles. (n.r. faptul că Violeta pleacă în diferite schimburi de experiență) Este firesc, și ai mei m-au susținut pe mine, înțeleg perfect, este o predare a ștafetei de la părinte la copil.

Am fost fericită, nu aș fi vrut să aibă gânduri mai frivole. Aș vrea să urmeze o cale serioasă! Dar mai are timp să se răzgândească. Eu i-am spus: “Gândește-te bine, încearcă să simți ceea ce vrei!”. Ai putea să te răzgândești!”.

Eu am plecat pe drumul informaticii, eram studentă în anul I la informatică și iată că m-am răzgândit și viața mea s-a schimbat în bine! Este posibil și acest lucru!”

Citește și Andreea Marin și Violeta, apariție îndrăzneață la ceas de seară. Detaliul de sub sacou care a furat toate privirile!

“Dacă alegerea nu ar fi potrivită și nu i-ar clădi un viitor serios, i-aș spune lucrul acesta!”

În același timp, Andreea Marin este de părere că părinții ar trebui să fie sinceri și să nu îi susțină pe copiii dacă alegerile nu îi conduc către un viitor cât mai bun:

“Este clar că viața mea s-a schimbat în direcția comunicării. Sunt altfel de om, nu genul care să stea în fața calculatorului. Îi respect pe cei care fac această meserie, e una foarte grea!

Deși am terminat facultatea, mi-am dorit să rămân pe această cale, a comunicării! Apoi s-a dezvoltat în diverse direcții, precum știți.

Am încurajat-o chiar în această vară și a urmat un internship pe media, pe comunicare. E foarte bine, e o meserie foarte bună dacă o faci cu seriozitate, sigur că da!

Nu în tot, în cele serioase! (n.r. o susține pe Violeta) Dacă alegerea nu ar fi potrivită și nu i-ar clădi un viitor serios, i-aș spune cinstit lucrul acesta.

Nu este cazul încă, nu a venit cu asemenea propuneri. Părintele nu este obligat să susțină copilul în tot, ci în cele bune, care îi clădesc un viitor serios!”

Video: Mihai Robu

Citește și Andreea Marin se întoarce în forță la TV. Unde o poți vedea pe Zâna Surprizelor!

Urmăriți EGO.ro și pe
7.7 6 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *