Andreea Marin și Radu Ștefan Bănică, apariție de senzație. Cum s-au fotografiat cei doi, așa nu i-ai văzut niciodată

Andreea Marin și Radu Ștefan Bănică, apariție de senzație. Cum s-au fotografiat cei doi, așa nu i-ai văzut niciodată

Andreea Marin și Radu Ștefan Bănică și-au făcut apariția, miercuri, 13 septembrie, la evenimentul care are loc în fiecare anotimp, de lansare a noului număr al revistei A List Magazine, condusă de Andreea Esca. Celebra știristă de la Pro TV a condus, timp de 10 ani, revista The ONE. De asemenea, este și fondatoarea publicației A List Magazine (2016), inițial un site pentru femei, mai apoi, și o revistă.

Radu Ștefan Bănică, adevărul despre relația cu Andreea Marin

De-a lungul timpului, ful lui Ștefan Bănică Jr. a vorbit despre relația pe care o are cu Andreea Marin, fosta soție a tatălui său, dar și cum se înțelege cu Violeta, sora lui vitregă.

Într-un interviu pentru Viva, Radu Ștefan Bănică a explicat că o știe pe Andreea Marin de când era mic și că întotdeauna s-a comportat cu el ca și cum era copilul ei.

„O știu de mic, de când s-a cuplat cu tata. Am o relație foarte frumoasă, este mama surorii mele, am un respect pentru ea, se poartă extraordinar cu mine și este o relație foarte frumoasă. Este foarte empatică, este foarte grijulie și este atentă la detalii. Este un exemplu foarte bun pentru Violeta”, a spus fiul lui Bănică Jr.

Cum se înțelege cu sora lui vitregă

De asemenea, și relația cu Violeta este foarte bună, susține tânărul: „Este una foarte frumoasă, sunt foarte uimit cât de repede a trecut timpul și mă bucur că ne avem unul pe altul, suntem norocoși, avem discuțiile noastre, secretele noastre”.

Pe lângă proiectele muzicale pe care le are, Radu Ștefan Bănică se ocupă și de cafeneaua din Capitală: „Am avut un an foarte ocupat și îi mulțumesc lui Dumnezeu că am avut ce să fac. Mi-am deschis și un business vis-a -vis de Palatul Parlamentului și îmi ocupă timp, alături de facultate și de proiectele pe care le am. Din toamnă deschid stagiunea la teatru cu trei piese: un musical la Opera Națională, o piesă de teatru la Teatrul Național și încă un proiect foarte frumos, tot un musical, la Sala Gloria va fi. Așa că din octombrie vă aștept la teatru”, povestea acesta anul trecut.

„Este un început pe care l-am finanțat singur”

„Sunt și cu arta culinară, dar nu este doar o cafenea acum. Am construit o bucătărie și voi avea brunch, voi avea mic dejun, voi avea un mic prânz, ceva foarte ușor și seara cocktail-uri, prosecco, un pahar de vin. Este un început pe care l-am finanțat singur, este munca mea. Sunt sprijinit de mama foarte mult, mă ajută pentru că ea este în industria Horeca. Și am primit sfaturi de la ea. Mi-am dorit ceva mai urban deocamdată, sunt tânăr și noi, tinerii, obișnuim să mergem la o cafea, la un suc, la o limonadă și cu ajutorul lui Dumnezeu mă voi extinde cu o altă locație”, a punctat Radu Ștefan Bănică.

Urmăriți EGO.ro și pe
Horoscop săptămâna 2-8 octombrie 2023
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *