Andreea Marin, despre singura plăcere vinovată pe care o are: “Pentru că sunt moldoveancă”. Vedeta a dezvăluit totul VIDEO EXCLUSIV

Cum a slăbit vedeta 15 kilograme

În ultimii ani, Andreea Marin nu doar că și-a schimbat complet stilul de viață, dar a devenit și un promoter al unei diete echilibrate, formată dintr-un regim alimentar corect și mișcare fizică. Asta nu înseamnă că vedeta nu are și perioade când nu ascultă întocmai sfatul specialistului. De cele mai multe ori, cade în ispită atunci când vine vorba de mâncare, căci recunoaște că îi place să gătească și că nu se abține de la diverse preparate.

Andreea Marin are o slăbiciune pentru mâncare

”Mâncarea. Pentru că sunt moldoveancă și moldovencele gătesc bine și gustă din ceea ce gătesc. Așa că nu este ușor să ocolești mâncarea cu care te-ai învățat din copilărie. Practic n-am avut o educație bună. Pe vremea aia, cine se gândea la o hrană sănătoasă? Era gustoasă, dar nu neapărat și sănătoasă. Sau amestecurile erau oarecum complicate”, ne-a povestit Andreea Marin, completând că doar în momentul în care a învățat să se disciplineze cu adevărat a reușit să slăbească: ”Însă m-am educat. A devenit o disciplină și așa am scăpat de 15 kilograme”.

”Ține de starea de sănătate a fiecăruia”

Ceea ce a învățat Andreea Marin, stand de vorbă cu specialiștii, a fost că, de-a lungul timpului, nu s-a alimentat corect, nu neapărat că a făcut exces de mâncare, ci combinațiile au fost dăunătoare siluetei sale. De aceea, vedeta TV și-a propus nu doar să se autoeduce, dar să le arate și altora că se poate și altfel.

”De curând chiar am organizat, la mine la Creative HubVoice&Visibility, un atelier în care am învățat, împreună cu alte femei, și am și postat și un filmuleț de la acest atelier, să gândim pâine cu maia, pâine fără gluten. Acum urmează, pe 14 noiembrie, găsesc cei care ne urmăresc informațiile pe Facebook sau pe Instagram la mine, atelierul de cozonaci cu maia. Așa că se poate. Se poate și fără gluten pentru cei care au această nevoie. Pentru că ține de starea de sănătate a fiecăruia”, a mai povestit Andreea Marin pentru EGO.ro.

”Am avut săptămâni cu trei ore dormite pe noapte”

Conștientă de faptul că nu totul stă în alimentație și că cel mai important în dezvoltarea armonioasă a unei persoane este o stare psihică bună, Andreea Marin încearcă să se elibereze de energia negativă din jurul ei prin diferite mijloace.

”Nu reușești întotdeauna să rămăi în echilibru. Nu este chiar atât de simplu. Uneori cazi într-o extremă, ai nevoie de tehnici prin care să te îndepărtezi de această energie negativă. Dar cred că trecem cu toții prin asta, ne antrenăm și învățăm. Mie îmi place mult să citesc tot ce înseamnă dezvoltare personală și am învățat tot felul de tips-uri”, a mai povestit Andreea Marin pentru EGO.ro, adăugând că sportul o ajută să-și reîncarce bateriile, mai ales că are perioade în viața ei când își epuizează corpul și mintea:

”Mai mult sportul mă ajută, în ultima vreme. Dar și timpul petrecut pe partea de tot înseamnă muncă. Pentru că eu sunt un om prea pasionat de munca sa și asta înseamnă puține ore dormite. Am avut săptămâni cu trei ore dormite pe noapte, în rest numai cu ochii în calculator. Asta nu este bine. Trebuie să reglez treaba asta. Este un vampir energetic munca. Sunt un om cu picioarele pe Pământ. Am găsit în timp soluția de a fi în echilibru”.

 

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *