5 trucuri de stil pentru femeile minione. Au fost inspirate de vestimentația Reginei

O serie de trucuri de stil pentru femeile scunde.
5 trucuri de stil pentru femeile minione. Au fost inspirate de vestimentația Reginei

Regina Elisabeta a II-a a fost admirată pentru domnia ireproșabilă de-a lungul celor 70 de ani, dar și pentru stilul vestimentar inconfundabil. Cu hainele alese mereu pe sprânceană și accesoriile potrivite, este și va rămâne un reper de stil important, în special pentru femeile minione.

Iată ce trucuri de styling pot fi aplicate, ținând cont de vestimentația Reginei.

5 trucuri de stil pentru minione

Dacă ești minionă, trebuie să ții cont de un aspect foarte important. Hainele pe care le alegi trebuie să ți se potrivească foarte bine ca măsură și croială. Cel mai important concept în modă pentru femeile scunde este proporția.

1. Paltoane statement

Paltoanele Reginei se numără printre piesele vestimentare de bază, simbol al eleganței și al bunului gust. Hainele lungi, clasice creează o linie verticală, care este foarte măgulitoare pentru corpul mic. Această linie verticală neîntreruptă alungește silueta și creează iluzia unui corp mai înalt. Acesta este motivul pentru care paltoanele ar trebui să fie unele dintre elementele de bază din garderoba oricărei femei minione. În plus, sunt și foarte ușor de aranjat. Pune o pereche de pantofi cu toc, un colier elegant sau cerceii tăi preferați și vei arăta chic fără efort.

2. Lungimea mânecii potrivite

Calitatea stilului ireproșabil se află în detalii, iar mânecile ar putea fi unul dintre detaliile trecute cu vederea din ținutele noastre. Îmbrăcămintea are anumite reguli cu privire la lungimea mânecilor, deoarece, o lungime greșită ar putea reduce instantaneu calitatea ținutei tale. Regina Elisabeta a mizat dintotdeauna pe haine perfect croite pentru măsurile sale. Lungimea mânecilor este deosebit de importantă pentru cămăși sau paltoane și este un detaliu deosebit în cazul femeilor minione. Evită să porți geci sau paltoane cu mâneci mai lungi, deoarece vor arăta inestetic și nu avantajează silueta minionă.

3. Rochiile şi fustele midi

În cazul femeilor minione, rochiile și fustele midi se numără printre alte articole vestimentare de bază. Prin stilul ei, Regina Elisabeta a II-a a demonstrat că o fustă midi uni sau una în caroui ar putea fi un item la modă ideal pentru femeile minione. Pentru a o adapta în stilul casual de zi, poart-o cu un tricou simplu sau cu un pulover, alături de o pereche de mocasini. Poți adăuga și o jachetă din denim, pentru un plus de stil.

4. Mocasini

De mai bine de cinci decenii, regina Elisabeta a purtat mocasini la comandă de la producătorul de pantofi din West London, Anello & Davide. Regina a purtat mocasini cu toc jos la aproape toate ținutele ei, atât casual, cât și formale. Fie că a optat pentru ținite colorate, fie pentru rochii diafane, cu pălării asortate, mocasinii au reprezentat deseori încălțămintea de bază. Acești pantofi sunt versatili, comozi, au toc mic și se potrivesc la o varietate de ținute.

5. Ținute monocromatice

Vestimentaţia într-o singură culoare este un truc de stil ideal pentru minione. Regina Elisabeta care avea doar 1,63 m, a purtat mai mereu costume în două piese şi rochii uni, în culori tari. Astfel, publicul o putea recunoaşte, chiar dacă se afla departe. În garderoba sa au fost predominante culorile tari, de la roșu aprins până la albastru, precum și nuanțe neon îndrăzneţe.

Când toată ținuta este formată dintr-o culoare asortată, ținuta arată echilibrată. Acest truc funcționează pentru orice tip de siluetă, dar în mod deosebit pentru femeile scunde. Folosirea culorii pentru a spori iluzia de înălțime este o strategie extrem de eficientă, deoarece ajută la crearea unei linii verticale. Ținutele monocromatice sunt foarte eficiente pentru femeile scunde pentru că alungesc vizual corpul femeilor mici.

Citește și ce ținea Regina Elisabeta în geanta ei neagră. Nu a renunțat la poșetă nici măcar cu două zile înainte de moarte

sursă foto: facebook.com

9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.