Ce ținea Regina Elisabeta în geanta ei neagră. Nu a renunțat la poșetă nici măcar cu două zile înainte de moarte

Ce spuneau oamenii care stăteau în preajma Reginei despre cunoscuta geantă neagră
Ce ținea Regina Elisabeta în geanta ei neagră. Nu a renunțat la poșetă nici măcar cu două zile înainte de moarte

Cu două zile înainte de a muri, regina Elisabeta a II-a l-a întâmpinat pe noul prim-ministru al Regatului Unit, Liz Truss, la castelul Balmoral. Acesta și-a început oficial mandatul de prim-ministru al Regatului Unit, cu doar câteva zile înainte ca regina Elisabeta a II-a să se stingă din viață la Castelul Balmoral, pe 8 septembrie 2022. Chiar și în aceste imagini regina apare purtând geanta neagră.

Ce ținea Regina Elisabeta în geanta ei neagră

Locul de desfășurare a acestei întâlniri a fost camera verde, unde regina a fost îmbrăcată cu o bluză și un cardigan gri, plus o fustă tartan și, bineînțeles, cu omniprezenta geantă neagră. Ce ținea Regina Elisabeta în geanta ei neagră?

Chiar dacă ajunsese să fie normal să o vedem cu geanta neagră, ceea ce a surprins pe toată lumea a fost faptul că nu a dat-o jos în timpul întâlnirii, deși se afla în propria sa casă, scrie eluniverso.com.

De ce Regina Elisabeta a II-a nu și-a dat niciodată jos geanta de mână?

Potrivit unor experți regali, regina își folosea geanta pentru a comunica semnale secrete personalului său, în funcție de poziția pe care o ocupa. Mulți alții s-au întrebat mereu ce a păstrat în ea.

Geanta ei are chiar și propriul cont de parodie pe Twitter, iar o persoană de pe rețeaua de socializare a întrebat recent: „Regina este acasă. Are nevoie de geanta ei cu ea? Cu siguranță, la vârsta ei, orice greutate în plus pe care nu trebuie să o poarte este un lucru bun, nu?”.

O altă persoană scrie: „După atâta timp, încă mă amuză cum regina are întotdeauna poșeta cu ea, chiar și în propria casă, în sufragerie, lângă canapea!”, iar o alta a adăugat: „Regina are poșeta pe braț în propria sufragerie. N-aș putea să o ador mai mult. Dumnezeu să o salveze pe Majestatea Sa, Regina”.

De-a lungul anilor, multe persoane din interior au împărtășit secretele legate de ceea ce purta cu ea Regina Elisabeta a II-a. Printre lucruri erau inclusiv o oglindă compactă și un ruj. Potrivit surselor, ea avea bani în geantă doar duminica, atunci când mergea la biserică.

Un alt articol mai neobișnuit susținea în urmă cu câțiva ani că poșeta era de fapt un cârlig portabil, pe care îl folosea pentru a agăța discret geanta sub mese atunci când era plecată de acasă, astfel încât să nu fie nevoită să o pună pe jos.

Regina Elisabeta a folosit celebra geantă pentru angajamente oficiale, vizite prezidențiale și alte evenimente cheie timp de multe decenii, iar aceasta a avut chiar o apariție neașteptată într-un portret pe care l-a făcut în 2018.

6.7 16 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.