6 lucruri care îi împing pe bărbați să plece de lângă o femeie. Restricții pe care să nu le impui niciodată

Ce fel de comportament pune orice bărbat pe fugă.
6 lucruri care îi împing pe bărbați să plece de lângă o femeie. Restricții pe care să nu le impui niciodată

6 lucruri care îi împing pe bărbați să plece de lângă o femeie, de aceea este bine să le eviți. O relație sănătoasă necesită două persoane. Nu poți cunoaște fericirea în cuplu dacă nu ai alături un bărbat mulțumit. De aceea, în acest articol vom vorbi mai mult despre ei.

Ce nu le place bărbaților? Iată câteva restricții pe care să nu le impui niciodată în relații.

6 lucruri care îi împing pe bărbați să plece de lângă o femeie

Nu știi ce vrei

Credeai că există doar bărbați nehotărâți? Ei bine, cu siguranță există și femei care nu știu ce vor de la bărbatul de lângă ele. Iar dacă obișnuiești uneori să îi transmiți semnale mixte și nu știi exact dacă-l placi, acest lucru se va vedea. Și bineînțeles, nu este vorba de un lucru plăcut pentru niciun bărbat. Bărbații apeciază femeile hotărâte. Ești o femeie adultă, așa că  trebui să poți să-ți dai seama ce vrei pentru tine și ce nu vrei. Nu te mulțumi cu puțin, doar pentru a-i oferi celuilalt un fals sentiment de satisfacție. Când nevoile nu îți sunt satisfăcute, vei transmite și celuilalt neîmplinirea ta.

6 lucruri care îi împing pe bărbați să plece de lângă o femeie

Cauți atenție din orice

Cu siguranță, nu mai ești la liceu, când trebuia să faci orice pentru a atrage atenția tipului care îți place. Dacă vrei să fii plăcută pentru ceea ce ești, ieși în evidență pentru calitățile tale. Nu adopta un comportament fals sau dramatic. Orice bărbat își dă seama că te prefaci și treptat, va prefera să plece de lângă tine. Dramele sau dimpotrivă, reproșurile nejustificate nu vor face un bărbat să fie interesat de tine.

Ai așteptări foarte mari

Dacă sunteți împreună de puțin timp și deja îl suni foarte des, îi trimiți zeci de mesaje și te deranjează că nu îți răspunde imediat, nu ești pe drumul cel bun. Tinzi să faci planuri pentru amândoi și deja proiectezi viitorul. Majoritatea bărbaților preferă să facă pași înapoi când simt foarte multă presiune de la început. Nu-ți seta așteptări prea mari și lasă lucrurile să decurgă cât mai natural.

Stai foarte mult timp pe telefon

Este lipsit de respect să fii pe telefon în fiecare secundă, mai ales când sunteți împreună și el încearcă să petreacă timp de calitate cu tine. Cu atât mai mult dacă tu îi atragi mereu atenția când citește vreun mesaj. Chiar dacă acorzi multă importanță rețelelor sociale, nu le lăsa să-ți invadeze viața reală.

Mereu te plângi de ceva

Dacă-i dai impresia că ești greu de mulțumit și găsești întotdeauna ceva de care să te plângi, nu vei face decât să-l îndepărtezi. Când el încearcă să-ți facă pe plac, iar tu ești mereu nemulțumită, nu este cel mai plăcut gest de recunoștință. În plus, să te plângi constant de familie, de muncă, de relațiile din trecut și de tot ce se află sub soare poate deveni obositor. În afară de psihologii care sunt plătiți pentru asta, foarte puțini oameni pot suporta aceste plângeri foarte mult timp.

Vrei să-l controlezi permanent

Bărbații au în general o personalitate puternică. Și le place să arate acest lucru în diferite forme. Cu siguranță, și bărbatul de lângă tine funcționează la fel. Chiar dacă ai vrea să facă deseori ca tine ori ai vrea să știi permanent ce face, temperează dorința de control. Indiferent cât de mult îți place să fii mereu în gardă, relațiile sănătoase necesită liber arbitru din partea partenerului tău. Lasă un bărbat să se comporte așa cum simte și să fie cu tine pentru că vrea să fie, nu pentru că îl manipulezi să facă asta.

Citește și cum să îți exprimi nemulțumirile în cuplu, fără să te cerți. Secretul unei relaţii armonioase

8.8 16 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.