6 moduri inedite de a purta creionul de ochi. Învață de la celebrități cum poți să-l integrezi în make-up

Creionul de ochi este un element must-have pentru orice machiaj de efect. Iată câteva trucuri de la vedete pentru un machiaj sublim.
6 moduri inedite de a purta creionul de ochi. Învață de la celebrități cum poți să-l integrezi în make-up

Creionul de ochi este de nelipsit în make-up. Eyelinerul a fost întotdeauna o componentă cheie pentru un machiaj fabulos. Necesită puțin timp, efort și îndemânare, dar rezultatele sunt absolut uimitoare. Acest produs destinat machiajului ochilor transformă orice make-up banal intr-unul de mare efect.

Moduri interesante de a purta creionul de ochi. Idei și sfaturi prețioase

În continuare, iată câteva moduri creative de a folosi creionul de ochi. Învață de la celebrități cum poți să-l integrezi în make-up.

Creionul de ochi clasic

Creionul de ochi clasic
Creionul de ochi clasic

Când vrei un machiaj natural, care să sublinieze ochii, trasează o tușă simplă neagră, în stilul Dua Lipa. Poți folosi și un fard de pleoape negru. Grosimea liniei poate fi adaptată în funcție de pensula folosită. Eyeliner-ul negru, clasic, avantajează orice culoare de ochi și poate fi completat cu un machiaj nude și buze trandafirii.

 

Glitter lila

Glitter lila pe post de creion de ochi
Glitter lila

Eyeliner-ul colorat este una dintre tendințele de machiaj principale din 2022. Încearcă un make-up de vară folosind un creion lichid care lasă un finisaj subtil metalic. Mai ai nevoie doar de un strat de mascara, buze nude și machiajul tău este complet. Sigur vei atrage toate privirile cu acest stil îndrăzneț.

Bronze

moduri interesante de a purta creionul de ochi
Bronze

Accentele aurii se potrivesc perfect în timpul sezonului cald. vara, când ai tenul bronzat, accentuează pielea proaspăt bronzată cu un eyeliner auriu. Dacă îți dorești o reinterpretare artistică, poți linia de la baza pleoapei cu încă o tușă sidefată, într-o culoare neutră kaki.

Soft smokey

Machiaj soft smokey
Soft smokey

Stilul smokey eyes este un tip de machiaj care nu se va demoda niciodată. Dacă inițial era rezervat doar machiajelor de seară, acum este deseori adaptat și în timpul zilei.

Cel mai simplu mod de a insera machiajul smokey în machiajul de zi este prin intermediul eyeliner-ului soft. Aplică o bază nude pe pleoape, apoi trasează contutul într-o linie foarte subțire. Adaugă un accent dramatic spre colțul exterior, printr-o tușă de  fard negru, ușor estompată spre vârf.

Pastel nude

moduri interesante de a purta creionul de ochi
Pastel nude

Machiajul natural rămâne o alegere în tendințe, plină de stil. Pe lângă faptul că se potrivește oricărei fizionomii, acest machiaj este ușor de asortat și cu orice ținută. Poți alege un outfit colorat sau o ținută neutră. Eyeliner-ul negru, subțire, completează perfect acest machiaj minimalist.

Accente neon

Machiaj cu accente neon
Accente neon

Suntem în plin sezon estival, iar machiajele care includ culori aprinse sunt alegerea perfectă pentru festivalurile acestei veri. Indiferent de culoarea ochilor tăi alege o culoare neomn pentru a-ți evidenția ochii. Orange, galben, verde sau chiar albastru ar putea fi doar câteva dintre propuneri.

Citește și cum trasezi corect linia de tuş, în funcţie de forma ochiului. Nu vei mai greşi niciodată

Sursa foto: instagram.com

9.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.