6 obiecte vestimentare pe care Kate Middleton a încetat să le mai poarte, după căsătoria cu Prințul William. A făcut o schimbare radicală

La ce haine a trebuit să renunțe Kate Middleton după ce s-a căsătorit cu Prințul William.
6 obiecte vestimentare pe care Kate Middleton a încetat să le mai poarte, după căsătoria cu Prințul William. A făcut o schimbare radicală

Deși a fi membru al familiei regale britanice pare ca un vis, multe aspecte ale vieții regale nu sunt atât de pline de farmec pe cât par. Kate Middleton, acum Prințesă de Wales, a resimțit cu siguranță presiunea de a face față cu brio noului rol, după căsătoria cu Prințul William. Împreună cu diademele, rochiile de bal și stilul de viață luxos, au venit și restricții cu privire la ceea ce poate spune și purta.

La ce obiecte vestimentare a renunțat Kate Middleton, după căsătoria cu Prințul William

De aceea, Kate Middleton a renunțat la multe haine din garderoba ei și le-a înlocuit cu piese vestimentare mai sofisticate.

 obiecte vestimentare pe care Kate Middleton a încetat să le mai poartă, după căsătoria cu Prințul William
Kate Middleton

Fustele mini

Regina a impus ca femeile din familia regală să poarte decolteuri și lungimi modeste ale fustelor. Această tradiție se respectă de zeci de ani, motiv pentru care Kate a fost nevoită să renunțe la colecția de fuste mini odată ce a devenit ducesă. Astfel că ținutele ei cu fuste scurte parcă nici n-au existat vreodată.

Jambiere strâmte

Înainte de logodna ei cu Prințul William, Kate Middleton a luat parte la o competiție, alături de echipa de canotaj unde a purtat haine de atletism. În cele din urmă, a trebuit să renunțe la echipă, ceea ce a însemnat și să renunțe la maiourile ei minuscule și la jambierele strâmte pe care obișnuia să-i poarte la antrenament.

Obiecte vestimentare pe care Kate Middleton a încetat să le mai poarte. Ce nu mai îmbracă în public

Hanorace

Un hanorac este cu siguranță o opțiune de îmbrăcăminte practică pentru o sesiune de jogging dimineața devreme, dar sigur nu este cea mai bună alegere pentru o ducesă. Kate, care obișnuia des să se îmbrace casual, a trebuit să renunțe la hanoracele largi, deloc elegante.

Decolteuri îndrăznețe

Îmbrăcămintea decentă și elegantă este esențială pentru orice femeie din familia regală. Motiv pentru care Kate a trebuit să nu mai poarte rochii decoltate odată ce a devenit soția prințului William. Nu este de mirare că acum este un etalon de eleganță și poartă rochii cu decolteu la baza gâtului și detalii rafinate.

Blugi cu talie joasă

În perioada când Kate era doar iubita prințului William, una dintre piesele ei vestimentare preferate erau blugii cu talie joasă. Deși a fost deseori văzută îmbrăcată cu astfel de blugi atunci și jeanși albi, acum n-am mai vedea-o purtând așa ceva. Denimul cu talie joasă este puțin prea scandalos și riscant pentru o prințesă.

Curele late

Înainte să facă parte din familia regală, lui Kate îi plăcea să adauge o curea voluminoasă în stil country la multe dintre ținutele ei. Acest accesoriu a fost cu siguranță un alt trend la care a trebuit să renunțe odată devenită ducesă. Curelele voluminoase pe care le purta Kate erau casual, deloc potrivite pentru actualul ei stil vestimentar.

sursă foto: instagram.com

Citește și cum arăta Kate Middleton, înainte să îl cunoască pe Prințul William. Imagini nemaivăzute din trecutul Prințesei de Wales

 

8.5 36 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.