Cum arăta Kate Middleton, înainte să îl cunoască pe Prințul William. Imagini nemaivăzute din trecutul Prințesei de Wales

De nerecunoscut!

Cum arăta Kate Middleton, înainte să îl cunoască pe William. Înainte de a-și cunoaște soțul, prințesa de Wales era o tânără obișnuită cu prienteni și activități specifice vârstei. Destinul i s-a schimbat însă în timpul facultății, când Kate l-a cunoscut pe fiul cel mare al regelui Charles al III-lea.

Cum arăta Kate Middleton, înainte să îl cunoască pe William

Catherine Elizabeth Middleton a studiat la colegiul Marlborough, iar în 2000 s-a înscris la Universitatea din Edinburgh. După un an de pauză a decis să meargă la Universitatea St. Andrews pentru a-l urma pe iubitul ei, prințul William, potrivit autoarei britanice Katie Nicholl, cea care a scris mai multe cărți despre familia regală.

Kate a absolvit în 2005 cu un master în Istoria Artei.

În timpul studenției, Kate Middleton era o persoană obișnuită. Potrivit fostei sale colege de cameră, Laura Washer, prințesa mergea la petreceri cu spumă, bea vin din pahare de plastic și mânca lasagna din farfurii de carton, împreună cu ceilalți colegi.

În timpul facultății, Kate Middleton avea o înclinație spre partea sportivă. A făcut parte din echipa de hochei a a instituției de învățământ, obșnuia să participe la cross-uri, să înoate și să joace tenis. Acum, ea este ambasadoarea Jocurilor Paralimpice GB și Team GB.

Cum arăta Kate Middleton, înainte să îl cunoască pe William
Cum arăta Kate Middleton, înainte să îl cunoască pe William

Atunci când s-au cunoscut, Kate și William erau în alte relații

Prințul și prințesa s-au cunoscut în primul an de facultate, pe holul căminelor studențești St. Salvator’s Hall. Atunci, ambii aveau parteneri. Prințul se întâlnea cu o altă tânără, Carley Massy-Birch, iar Kate avea o relație cu un student mai mare, pe nume Rupert Finch.

Deși la început aveau doar o relație platonică, Kate l-a cucerit pe William în al doilea semestru din primul an de facultate. Atunci, prințesa a participat la o prezentare de modă în scop caritabil și a defilat pe podim îmbrăcată într-o rochie transparentă. Wiliam ar fi încercat să o sărute chiar la petrecerea de după show însă Kate a negat acest lucru.

În anul doi de facultate, Kate și William au devenit colegi de apartament, după ce s-au mutat din campus. Acela a fost momentul în care a început idila lor, iar ambii se despărțiseră de partenerii lor.

Kate Middleton, criticată de Cătălin Botezatu pentru ținuta de la funeraliile reginei Elisabeta a II-a

După moartea reginei Elisabeta a II-a, William și Kate Middleton au devenit prințul și prințesa de Wales. Ținuta purtată de Kate la funeraliile reginei nu a fost însă pe placul creatorului de modă Cătălin Botezatu.

Ea a îmbrăcat o creație Alexander Mcqueen, la care a asortat o pălărie neagră și bijuterii cu o puternică semnificație. Designerul a văzut apariția ei și a comentat-o.

„Kate este prea accesorizată. Cerceii care sunt lungi, cu perle mari la gât. Prea multe accesorii. Acestea ar fi trebuit să fie simple, aproape inexistente. Este permisă doar o broșă! Kate este mult mai bine îmbrăcată, în schimb. Are mâinile acoperite de un pardesiu negru tip rochie. Pălăria e simplă, elegantă. La ea există și o voaletă, e bine. Lungimea ținutei este corectă!”, a explicat Cătălin Botezatu, potrivit Click!.

Mai multe imagini cu Kate Middleton în galeria foto de sus!

6.8 23 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.