6 trucuri care ajută celebritățile să arate grozav pe covorul roșu. De ce își aplică șampon uscat pe brațe și gât

Iată trucurile la care apelează vedetele pentru a arăta perfect în fotografii.
6 trucuri care ajută celebritățile să arate grozav pe covorul roșu. De ce își aplică șampon uscat pe brațe și gât

Trucuri neașteptate care ajută celebritățile să arate grozav pe covorul roșu. Întotdeauna ne-am dorit să știm exact cum reușesc celebritățile să pozeze perfect pe covorul roșu.

6 trucuri neașteptate care ajută celebritățile să arate grozav pe covorul roșu

De la luminile care le pun în valoare, camerele foto de înaltă calitate până la cele mai perfecte unghiuri posibile, iată și alte secrete care contribuie la un aspect impecabil.

1. Utilizează ulei de cânepă

Nici celebritățile nu sunt scutite de durerile de picioare cauzate de pantofii incomozi. De aceea, pentru a calma orice durere de picior, stiliștii vedetelor au dezvăluit un secret. Se pare că vedetele folosesc deseori uleiul de cânepă pentru a calma durerile de picioare. Acestea își pun călcâiul sau vârful degetelor de la picioare în ulei de cânepă, pentru a amorți durerea. De obicei fac acest lucru cu aproximativ cinci minute înainte să poartă pantofii, nu mai devreme, astfel încât efectul să fie cel scontat.

2. Folosesc pasta de dinți pentru a curăța pantofii zgâriați

Pasta de dinți nu este utilă doar pentru curățarea dinților. Potrivit editorului de modă Zanna Roberts Rassi, acest produs de uz casnic este perfect pentru a curăța pantofii de piele zgâriați. Pur și simplu pune o cantitate suficientă de pastă, nu gel, pe zgârieturi și freacă locul cu o cârpă umedă, apoi șterge surplusul. Pantoful trebuie să rămână complet curat și fără zgârieturi.

3. Îndepărtează urmele de deodorant cu un burete

Acest sfat nu este util doar pentru covorul roșu. De asemenea, vedetele se folosesc deseori de acest truc astfel încât fotografii să nu surprindă dungile albe cauzate de deodorant când pozeză pe covorul roșu. Așadar, stiliștii au dezvăluit că buretele ușor umezit poate face adevărate minuni și este cu adevărat necesar pentru a elimina acele urme enervante lăsate de deodorant.

Trucuri neașteptate care ajută celebritățile să arate grozav pe covorul roșu. La ce metode apelează

4. Folosesc săpun pentru a descheia fermoarele rebele

Dacă un fermoar se blochează, vedetele folosesc o bucată de săpun pentru a-l face să alunece mai ușor. Săpunul acționează ca un lubrifiant asupra fermoarului și împiedică distrugerea lui atunci când îl forțezi să se miște.

5. Așează firele rebele cu balsam de buze

Balsamul de buze este grozav pentru buzele tale, dar poate avea și alt rol important. Acest produs funcționează surprinzător de bine și pe păr. Se pare că multe celebrități îl folosesc pentru a netezi firele de păr rebele. De asemenea, balsamul oferă părului și un luciu suprinzător.

5. Folosesc o eșarfă de mătase

Un alt truc important este folosirea unei eșarfe de mătase pe față când se îmbracă într-o rochie. Acest lucru are două beneficii. În primul rând,păstrează machiajul intact. Apoi, împiedică machiajul să șteargă de ținută când este îmbrăcată. Acest truc este de mare folos, mai ales când porți un outfit alb. Așadar, data viitoare când vrei să îți protejezi ținuta dar și machiajul când te îmbraci, ține minte acest truc.

Trucuri neașteptate care ajută celebritățile să arate grozav pe covorul roșu. Cum este folosit șamponul uscat

6. Aplică șampon uscat pe gât

Celebritățile își aplică un strat de șampon uscat pe mâini și gât când este foarte cald afară. Temperaturile ridicate le pot face părul să se lipească de gât. Aici intervine șamponul care elimină orice șansă de a lăsa firele de păr să se lipească de pielea transpirată.

Citește și de ce poartă vedetele pantofi mai mari decât mărimea lor. Motivul nebănuit

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică, apariție surpriză la un eveniment monden
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *