7 cadouri care prevestesc despărțirile. Ce nu trebuie să primești sub nicio formă, aduc ghinion

Află de ce obiecte trebuie să te ferești
7 cadouri care prevestesc despărțirile. Ce nu trebuie să primești sub nicio formă, aduc ghinion

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit cele 7 daruri pe care nu ar trebui niciodată să le oferi, deoarece ele pot atrage ghinion și pot prevesti separările. Totodată, aceasta ne-a informat că darurile nu aduc numai bucurie și pot aduce cu sine și energii negative de care cu siguranță nu vom avea nevoie. Iată ce cadouri trebuie să eviți.

Ce a spus Lidia Fecioru

Întotdeauna ne bucurăm atunci când primim și oferim cadouri, dar este esențial să fim atenți, deoarece unele dintre ele pot avea un impact negativ asupra noastră.

De aceea, în timp ce ne bucurăm de acest gest frumos, este important să fim atenți la semnalele pe care aceste cadouri le pot transmite sau la energiile pe care le pot purta.

Ce cadouri trebuie să eviți să oferi?

Astfel, putem să ne protejăm și să ne asigurăm că această manifestare de a dărui rămâne un act de generozitate pozitiv și armonios în toate aspectele sale.

Citește și: Cadouri pe care să nu le faci de Valentine’s Day. Aduc ghinion, sunt cele mai nepotrivite

„S-a înrădăcinat în timp că un lucru oferit cadou aduce bucurie sau necaz. De mult timp, a fost cunoscut faptul că darurile pot purta nu numai bucurie, dar și energii negative. Există cele șapte cadouri care nu pot fi acceptate, pentru că aduc ghinion și boli”, a spus Lidia Fecioru, la emisiunea „Adevăruri ascunse”, de la Antena 3 CNN.

De ce cadouri trebuie să te ferești

Ceas

Acest gest poate simboliza o separare sau o despărțire iminentă. De obicei, acest semn este considerat nefast, iar pentru a contracara această influență negativă, este recomandat ca persoana care primește ceasul să ofere în schimb o sumă simbolică de bani.

Cuțit

Atunci când primești un cuțit ca dar, acesta poate simboliza o tăiere a destinului sau norocului tău. Pentru a preveni această interpretare negativă, este obișnuit să oferi o monedă simbolică în schimbul cuțitului.

Vezi și: Cadouri de Crăciun. Cele mai inspirate daruri pe care să le oferi apropiaților de Sărbători, atrag norocul și banii

Flori galbene

Potrivit bioenergoterapeutului Lidia Fecioru dăruirea de flori galbene unei femei poate transmite un mesaj de despărțire prematură. Acest gest poate fi perceput ca un fel de talisman al geloziei.

Oglinzi

Când o femeie oferă unei alte femei o oglindă, există o credință că aceasta ar putea absorbi frumusețea, energia și strălucirea destinatarei. Prin urmare, este important să fii extrem de atentă atunci când primești o oglindă și să o accepți cu precauție.

Alte cadouri care aduc ghinion

Vase și farfurii

Atunci când oferi sau primești vase și farfurii ca daruri, există o credință că acestea pot atrage cu sine probleme, suferință sau chiar boli. Pentru a contracara aceste influențe negative, este obișnuit să așezi ceva în vase sau farfurii și să oferi sau să primești în schimb o sumă simbolică de bani.

Te poate interesa și: Cadouri de Crăciun care sunt perfecte pentru orice persoană. Idei și recomandări utile

Portofele, genți și rucsacuri

Atunci când oferi aceste obiecte ca daruri, se recomandă adesea să pui în interiorul lor o sumă mică de bani. Se spune că absența banilor din aceste accesorii poate influența fluxul financiar al persoanei care le primește.

Perle

De asemenea, Lidia Fecioru a mai dezvăluit că atunci când primești perle drept cadou, este important să le porți cu grijă și să eviți să le folosești în izolare. Există o credință că perlele ar trebui purtate alături de alte bijuterii care conțin perle pentru a preveni influențele negative asupra destinului tău.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este și cum arată sora lui Klaus Iohannis
8.3 42 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *