7 plante care atrag abundența în viața ta. Trebuie să le ai în casă, pentru noroc și prosperitate, conform specialiștilor Feng Shui

Acestea sunt plantele pe care trebuie să le ai în casă sau la birou

Scris de: Daoud Andra

18 Nov. 2022

7 plante care atrag abundența în viața ta. Trebuie să le ai în casă, pentru noroc și prosperitate, conform specialiștilor Feng Shui

Plantele de interior nu au doar rol decorativ, ci și simbolic. Multe plante sunt încărcate de semnificații și se spune că aduc fie noroc, fie ghinion. Dacă ești o persoană care crede în superstiții și în principiile Feng Shui, trebuie să știi care sunt cele 7 plante care atrag abundența în viața ta, pentru a te bucura de beneficiile lor.

Plante care atrag abundența, potrivit principiilor Feng Shui

Sunt anumite plante despre care se spune că atrag abundența, bogăția și prosperitatea în viețile noastre. Specialiștii Feng Shui vorbesc despre aceste efecte la anumite plante decorative, despre care mulți nu știu. Dacă vrei să te bucuri de energia lor bună, așază-le în casă sau în birou și te vei bucura de efectele lor.

Rută

Această plantă este descrisă drept o amuletă protectoare, capabilă să purifice energia unui loc și să țină la distanță lucrurile negative. Se poate cultiva atât în ghiveci, cât și în jardinieră sau grădină și este ușor de îngrijit. Cele mai potrivite locuri pentru a amplasa această plantă sunt: holul, intrarea în casă sau în curte sau în grădină, pe lângă gard.

Citește și: Plantele care atrag sporul și banii în casă. Trebuie să le ai mereu la ferestre

Peperomia

În cultura Feng Shui, această plantă purifică locuința și are puterea de a transforma energia negativă într-una pozitivă. Dacă o ai în ghiveci, dragostea, pacea și prosperitatea vor fi din abundență în casa ta. Are nevoie de lumină, însă nu o așeza în bătaia directă a razelor soarelui.

Pothos

Această plantă se mai numește în limbaj popular și Iedera Dracului. Este o specie care le dă energie și putere celor care o au în ghiveci. Are puterea de a purifica energia, iar vibrațiile negative vor dispărea din casa ta, dacă o ai în ghiveci. Potrivit principiilor Feng Shui, această plantă este recomandat să fie așezată la intrarea în casă.

plante care atrag abundenta in viata ta
Pothos, una dintre plantele care atrag abundența

Plante care atrag banii

Planta banilor

După cum îi spune și numele, această plantă originară din Asia se numără printre cele care aduc noroc pe plan financiar. Este foarte ușor de îngrijit, având nevoie doar de lumina directă a soarelui și să fie udată regulat. Pentru a-și atinge scopul și a-ți aduce noroc, pune o monedă în ghiveci, sub pământ.

Crassula

Această plantă nu este deloc pretențioasă și este bine să o ai în casă, pentru că atrage banii. Se spune că frunzele ei, de forma unor monede, te ajută să ai noroc pe plan financiar. Ai grijă însă unde o așezi: trebuie să fie orientată spre nord, în dreapta intrării în casă.

Citește și: 7 plante care înfloresc tot anul. Te poți bucura de ele mereu, sunt ideale pentru o grădină spectaculoasă

Iederă suedeză

Dacă vrei să ai bani mai mulți, aceasta este planta care nu trebuie să-ți lipsească din casă sau din birou. Iedera suedeză aduce abundență și te ajută să evoluezi rapid pe plan profesional.

Bambus norocos

O plantă al cărei nume spune multe despre energia bună pe care poate să o atragă. Este ideal să ai această plantă atunci când îți dorești noroc pe plan profesional. Dacă îți dorești să avansezi la job sau să îți schimbi locul de muncă, pune această plantă în casa ta și vei avea parte de succes în acest domeniu.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
8.4 101 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *