Plantele care atrag sporul și banii în casă. Trebuie să le ai mereu la ferestre

Scris de: Dana Cazacu

04 Nov. 2022

Plantele care atrag sporul și banii în casă. Trebuie să le ai mereu la ferestre

Pe lângă faptul că aduc un plus de culoare și o mireasmă plăcută, unele plante atrag abundența și prosperitatea în locuință. Ba chiar mai mult de atât, aceste minunate flori vor bloca energiile negative, dispersând vibrații pozitive. Ele pot fi așezate împreună, însă pentru a obține rezultate mai bune, trebuie să știi să le combini. Află în continuare care sunt plantele care atrag sporul și banii în casă.

Plantele care atrag sporul și banii în casă

Există nenumărate plante care atrag energiile negative, însă florile prezentate în rândurile de mai jos sunt cu adevărat uimitoare. Se spune despre ele că atrag sporul, prosperitatea și banii în casă. Cu toate acestea, trebuie să fie mereu proaspete, deoarece cele ofilite vor avea efectul opus celui dorit.

Așadar, pentru a le păstra frumoase și sănătoase cât mai mult timp, așezați-le pe pervazul geamului, pentru că astfel vor avea parte de lumina naturală a soarelui. Lăsând la o parte toate aceste lucruri, haideți să aflăm împreună care sunt plantele care atrag sporul și banii în casă.

Bujorul

Această plantă atrage dragostea, însă deschide și calea spre prosperitate. Ajută la blocarea energiilor negative care ar putea să-ți invadeze locuința. Se spune că bujorul simbolizează onestitatea, onoarea și viața lungă. În plus, aceste flori sunt foarte frumoase, iar despre bujorii roșii se spune că sporesc bogăția.

Mușcatele

Mușcata este o plantă extrem de frumoasă. Pe lângă faptul că aduce un aspect deosebit locuințelor noastre, această floare este un adevărat magnet pentru energia negativă. În plus, mușcatele atrag averea și abundența, mai ales cele roșii, care oferă șanse mai mari ca finanțele să se îmbunătățească. Specialiștii susțin că este bine să le așezi în partea de sud a casei, într-un loc parțial umbros.

Plantele care atrag sporul și banii în casă
Plantele care atrag banii și prosperitatea în casă – Mușcate

Plantele care atrag sporul și banii în casă – Lavanda

Printre plantele care atrag prosperitatea în casă se numără și lavanda. Această floare aduce mai multe beneficii organismului uman, fiind folosită adesea la calmarea durerilor de cap. Te poate ajuta chiar să te și relaxezi.

Cu toate acestea, atunci când vine vorba de bani, lavanda este una dintre cele mai bune opțiuni, deoarece permite energiile pozitive să pătrundă în locuință. Nu necesită o îngrijire deosebită, însă este necesar să le tăiem la începutul primăverii fără a îndepărta tulpinile vechi.

Crizanteme

Crizantemele sunt flori foarte frumoase și plăcut mirositoare, dar au și puterea de a deschide a de a deschide ușile succesului și abundentei banilor. De asemenea, ele atrag optimismul și fericirea. Este important să menționăm faptul că, aceste flori au nevoie de multă lumină solară, așa că așază-le într-un loc luminos.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9.4 5 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *