A ieșit totul acum la iveală! Imaginea zguduitoare publicată de Shakira, după despărțirea de Pique

A ieșit totul acum la iveală! Imaginea zguduitoare publicată de Shakira, după despărțirea de Pique

A ieșit totul acum la iveală! Imaginea zguduitoare publicată de Shakira, după despărțirea de Pique. Shakira pare să nu fi trecut încă peste despărțirea de Gerard Pique. După o perioadă în care s-a ținut tare și nu și-a arătat sentimentele, acum dă primele semne că cedează.

A ieșit totul acum la iveală! Imaginea zguduitoare publicată de Shakira, după despărțirea de Pique

Este limpede acum că despărțirea de fotbalistul catalan a lăsat cicatrici adânci în sufletul cântăreței columbiene. Shakira și Gerard Pique și-au spus adio la începutul verii, iar vestea despărțirii lor i-a luat prin surprindere pe mulți.

Deși până acum, cel puțin în public, nu a dat niciun semn de vulnerabilitate, artista nu ș-a mai putut ascunde și a dezvăluit ce simte. Într-o posatare pe contul ei de Instagram, Shakira a publicat o imagine tulburătoare, un gif care îți face pielea de găină: o inimă umană, care încă bate, este strivită în picioare.

Alături de emoționanta imagine, cântăreața a scris în spaniolă: „Nu am spus nimic, dar m-a durut. Știam că asta se va întâmpla.”

De asemenea, alte trei imagini noi au completat bilanțul sentimental. Pe prima scrie: „Nu a fost vina ta”. Pe a doua: „nu a fost nici vina mea”. Iar ultima fotografie concluzionează: „A fost vina monotoniei”.

Cu siguranță că artista vrea să transpună aceste sentimente într-o piersă sau un album. Fanii au încurajat-o de îndată, iar cineva chiar i-a scris: ”Nu-l mai apăra atât, dacă a fost vina lui.”

A ieșit totul acum la iveală! Imaginea zguduitoare publicată de Shakira, după despărțirea de Pique
Imaginea publicată de Shakira, după despărțirea de Pique

Shakira riscă opt ani de închisoare

Despărțirea de Gerard Pique, cu care are doi fii nu este singura problemă a cântăreței columbiene. Shakira este afectată și de problemele de sănătate ale tatălui său. În plus, ea are de dat explicații și în fața judecătorilor într-un dosar în care este acuzată de spălare de bani.

În cazul în care va fi găsită vinovată, artista ar putea sta după gratii până la opt ani. În plus, autoritățile spaniole cer ca Shakira să plătească o amendă de 23 de milioane de euro.

Potrivit procurorilor, ea ar fi mințit că a locuit în străinătate și ar fi folosit un mecanism de evitare a plății taxelor către statul spaniol prin companii offshore.

Potrivit legislației spaniole, persoanele care locuisc în Spania mai mult de 183 de zile într-un an sunt obligate să plătească impozit pe veniturile obținute către statul spaniol.

Procurorii susțin că Shakira a petrecut în Spania mai multe zile decât limita legală pentru neplata îndatoririlor fiscale. În raportul procurorilor se arată că ea a părăsit Spania doar sporadic, atunci când susținea concerte în străinătate.

Shakira își susține nevinovăția argumentând că nu avea de ce să plătească impozite în Spania în perioada invocată de procurori (2012-2014) pentru că ea s-a înregistrat ca plătitoare de impozite abia în 2015, anterior acestei date fiind rezidentă fiscală în Bahamas.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Teama pe care o are Teo Trandafir chiar si dupa 30 de ani televiziune
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *