Bărbatul celebru cu care Shakira ar avea o relație, după despărțirea de Pique. Ce scrie presa spaniolă

Ce spune el despre presupusa relație cu Shakira
Bărbatul celebru cu care Shakira ar avea o relație, după despărțirea de Pique. Ce scrie presa spaniolă

La doar câteva luni de despărțirea de Gerard Pique au apărut zvonuri conform cărora Shakira ar avea o relație cu un bărbat celebru. Cine este acesta și ce spune despre presupusa relație cu celebra cântăreață?

Bărbatul celebru cu care Shakira ar avea o relație, după despărțirea de Pique

Este vorba despre Iker Casillas, în vârstă de 41 de ani, fost mare portar al echipei Real Madrid dar și al naționalei Spaniei. În luna martie a acestui an a divorțat de soția lui, Sara Carbonero, după o căsnicie de 11 ani. Acum însă a apărut zvonul că fotbalistul are o relație cu Shakira.

Ce spune Iker Casillas despre presupusa relație cu Shakira

Recent, Iker a început să o urmărească pe Shakira pe Instagram, fapt care a alimentat și mai mult speculațiile despre relația dintre ei. Chiar și așa, spaniolul a negat vehement totul. Pe rețelele de socializare acesta a publicat un mesaj cu referire la ceea ce a apărut în presă.

„Tocate las narices… Tocate las narices… OMG”. Este o expresie în limba spaniolă prin care își manifestă indignarea și șocul față de zvonuri, în traducere aproximativă, potrivit gsp.ro: „Abține-te… Abține-te…”.

Bărbatul cu care s-a spus că Shakira ar avea o relație
Bărbatul cu care s-a spus că Shakira ar avea o relație

Shakira, despre “cea mai neagră perioadă” din viața ei

Shakira a oferit primul interviu pe larg despre viața ei, la câteva luni după despărțirea de Gerard Pique, alături de care are doi copii. Columbiana de 45 de ani a explicat că a preferat să tacă în mod intenționat până acum.

„Acesta este probabil unul dintre cele mai grele și mai întunecate momente din viața mea. Am tăcut și am încercat să procesez totul. Îmi este greu să vorbesc despre asta, mai ales pentru că încă trec prin asta și pentru că sunt în ochii publicului și pentru că despărțirea noastră nu este ca o despărțire normală. Așa că a fost dificil nu numai pentru mine, ci și pentru copiii mei. Incredibil de greu”, a spus Shakira despre perioada recentă.

Shakira a declarat că a încercat să ascundă toată situația de copiii, aceasta fiind cea mai importantă misiune a ei. S-a întâmplat însă ca cei doi băieți să audă diferite lucruri la școală despre despărțirea dintre ea și tatăl lor. Toate aceste lucruri s-au întâmplat într-o perioadă extrem de grea pentru Shakira. Tatăl ei se afla la Terapie Intensivă din cauza problemelor de sănătate, iar ea susține că lupta pe mai multe fronturi. Astfel consideră că a fost cea mai întunecată perioadă din viața ei.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *