Femeia celebră cu care Pique ar fi înșelat-o pe Shakira. Secretul întunecat care a ieșit la iveală despre relația lor

Pique ar fi înșelat-o pe Shakira cu un fotomodel faimos.
Femeia celebră cu care Pique ar fi înșelat-o pe Shakira. Secretul întunecat care a ieșit la iveală despre relația lor

După scandalul infidelități care i-a pus capăt relației cu Shakira, Gerard Piqué s-a afișat cu noua lui iubită. Mai mult, își cunoaște iubita de ceva timp. Tânăra se numește Clara Chia Marti și are 23 de ani. Totuși, rămâne de văzut cât va ține și această poveste de dragoste. Un nou secret întunecat a ieșit la iveală.

Femeia celebră cu care Pique ar fi înșelat-o pe Shakira

Mai multe acuzații cu privire la infidelitatea lui Gerard Pique față de Shakira ies la suprafață. Conform celor mai recente dezvăluiri ale fotografului Jordi Martin, Piqué i-ar fost infidel Shakirei cu modelul israelian Bar Refaeli.

În videoclipurile postate recent pe social media, Martin susține că are un prieten în comun cu Refaeli, care a confirmat că modelul a făcut dese călătorii la Barcelona pentru a se întâlni cu Pique.

La acea vreme, Shakira și Piqué erau într-o relație de doi ani. Mai mult decât atât, este posibil ca în acea perioadă columbiana să fi fost deja însărcinată cu primul ei copil. Pe atunci fotbalistul ar fi avut presupusa infidelitate cu Refaeli, iar acest lucru s-ar fi întâmplat în 2012.

Shakira și Piqué
Shakira și Piqué

Afirmațiile lui Martin au adăugat un alt capitol dramatic la separarea controversată dintre fostul cuplu. „Acum câteva zile, am făcut ca aceste informații să ajungă la o persoană foarte apropiată de Shakira”, a spus acesta. „După mult timp, am putut în sfârșit să confirm ceea ce a fost cândva un secret deschis. Presupusa infidelitate a lui Gerard Piqué față de Shakira cu Bar Refaeli în 2012”.

Dovezile ar fi ajuns pe mâinile Shakirei

El a susținut că prietenul său a dezvăluit detaliile. „Cu câteva zile în urmă, am vorbit cu un prieten apropiat al lui Bar Refaeli, care îmi este prieten de mulți ani, și a putut să confirme că motivul vizitelor multiple ale modelului de top la Barcelona a fost acesta.”

Potrivit lui Martin, el i-a transmis detaliile Shakirei în urmă cu o lună, iar cercul ei interior a icnit când au aflat despre această presupusă înșelăciune. „Această informație pe care am făcut-o a ajuns la Shakira prin persoana ei de încredere, care a fost uluită.”

Programul Socialité a confirmat că modelul a călătorit în ianuarie 2012 pentru a participa la Camp Nou la Copa del Rey, turneu în care juca Piqué. Din informațiile deținute de Jordi Martin se pare că după meciuri, Refaeli ar fi ieșit la cina cu câțiva dintre jucătorii echipei. „Nu ne-am imaginat niciodată că este Piqué pentru că Gerard tocmai începuse o relație (cu Shakira).”

Cu toate acestea, Bar Refaeli a negat că a avut o aventură în 2012 cu Gerard Pique. Contactată de presă, aceasta a spus: „Suntem doar prieteni buni”. Mai mult, Gerard ar fi apelat la măsuri legale împotriva lui Jordi pentru a-și dovedi nevinovăția.

8.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.