A murit Kirstie Alley. De ce boală suferea celebra actriță

"A fost înconjurată de familie și a luptat cu toate forțele, lăsându-ne cu certitudinea bucuriei ei nesfârșite de a trăi"

A murit Kirstie Alley. Celebra actriță cunoscută din filmele “Uite cine vorbește” s-a stins din viață pe 5 decembrie, după ce fusese recent diagnosticată cu o boală gravă.

A murit Kirstie Alley. De ce boală suferea celebra actriță

Kirstie Alley a murit luni, pe 5 decembrie, la vârsta de 71 de ani. Actrița, dublă câștigătoare a unui premiu Emmy, celebră pentru rolul Rebecca Howe din serialul de comedie „Cheers“, fusese recent diagnosticată cu cancer. Anunțul morții sale a fost făcut de către copiii ei, printr-o declarație pe conturile de pe rețelele de socializare ale actriței.

„Pentru prietenii noștri, din toată lumea… Vă anunțăm cu tristețe că mama noastră incredibilă, neînfricată și iubitoare a murit după o luptă cu un cancer descoperit recent. A fost înconjurată de familie și a luptat cu toate forțele, lăsându-ne cu certitudinea bucuriei ei nesfârșite de a trăi. A fost celebră pe ecran, dar a fost o mamă și o bunica chiar și mai uimitoare. Suntem recunoscători echipei incredibile de medici și asistente de la Centrul de Cancer Moffitt. Pofta de viață a mamei noastre, pasiunea pentru copiii, nepoții și numeroasele ei animale, ca să nu mai vorbim de bucuria ei veșnică de a crea ne inspiră să trăim viața la maximum, așa cum a făcut-o ea. Vă mulțumim pentru dragostea și rugăciunile voastre și vă rugăm să ne respectați intimitatea în acest moment dificil“, au transmis copiii lui Kirstie Alley.

Kirstie Alley a jucat alături de John Travolta. Reacția actorului după ce ea a murit

Kirstie Alley a jucat alături de John Travolta în “Uite cine vorbește”, dar și alături de alți celebri actori în diferite pelicule. John Travolta a scris un mesaj trist pe rețelele de socializare după ce a aflat de moartea actriței.

„Kirstie a fost una dintre cele mai speciale relații pe care le-am avut vreodată. Te iubesc, Kirstie. Știu că ne vom revedea”, a scris el alături de o fotografie cu ea.

Reacția lui John Travolta după ce Kirstie Alley a murit
Reacția lui John Travolta

Kirstie Alley, despre dependența de droguri

Kirstie Louise Alley s-a născut în Wichita (Kansas), în anul 1951, și s-a mutat la Los Angeles în 1980. A lucrat mai întâi ca designer de interior. În vremea respectivă, Kirstie Alley era deja implicată în Biserica Scientologică și își trata dependența de cocaină.

Celebra actriță a recunoscut că s-a confruntat cu dependența de droguri în anii 70.  În 1979 și-a jurat că renunță și că banii pe care îi cheltuia într-o săptămână pentru cocaină să îi folosească pentru a cumpăra flori.

“Pentru cei care nu știu multe despre mine, am fost dependentă de cocaină. Am renunţat la droguri în 1979 și am jurat că voi cheltui pe flori aceeași sumă săptămânală pe care o dădeam pe droguri”, scria Kirstie Alley pe Twitter.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *