Joana Benedek, apariție spectaculoasă în ziua nunții. Actrița s-a căsătorit la 50 de ani, primele imagini

Joana Benedek a plecat din România în adolescență

Scris de: Daoud Andra

08 Nov. 2022

Joana Benedek, actrița de origine română care a făcut senzație în telenovele sud-americane, s-a căsătorit. Mireasa în vârstă de 50 de ani a purtat o rochie îndrăzneață, care i-a pus în valoare trăsăturile. Evenimentul a fost unul grandios, iar de la petrecere nu au lipsit actori și producători consacrați.

Joana Benedek a îmbrăcat rochia de mireasă la 50 ani

În anii 2000, Joana Benedek cucerea publicul cu rolurile din telenovele precum „Prietene și rivale”, „Până când banii ne vor despărți”, „Femei înșelate” sau „Tequila cu suflet de femeie”. La 10 ani de când s-a retras din lumina reflectoarelor, actrița și-a unit destinul cu producătorul Javier Vargas. Cei doi au fost extrem de discreți până acum în privința relației lor. În urmă cu ceva timp, producătorul a postat o fotografie cu el și Joana, pe care a prezentat-o drept „viitoarea mea soție”.

Nunta a avut loc pe 4 noiembrie, în Mexic. Slujba religioasă a fost oficiată într-o catedrală ortodoxă, iar apoi mirii și-au întâmpinat invitații la un restaurant luxos, unde au petrecut până în zori. În vârstă de 50 de ani, mireasa a purtat o rochie cu un croi îndrăzneț, care i-a pus în valoare silueta impecabilă. Actrița a optat pentru o rochie tip sireră, cu umerii goi și cu cristale aplicate din loc în loc.

Citește și: Sorin Pârcălab și-a început cariera de comediant în clasa a 8-a. „Ne-am costumat în actrițe de telenovele. Eu eram Marimar” EXCLUSIV

Voalul lung de doi metri a completat ținuta miresei, iar buchetul ales a fost în nuanțe de roz și mov. Invitații au publicat numeroase imagini de la petrecere, pe rețelele sociale.

Joana Benedek aparitie spectaculoasa in ziua nuntii
Joana Benedek s-a căsătorit pe 4 noiembrie

Joana Benedek a plecat din România în 1997

Joana Benedek s-a născut la București, în anul 1972. În 1987, a plecat în Venezuela, la unchiul ei, pentru a-și găsi un loc de muncă. A fost remarcată de către un angajat al unei agenții de modelling, care i-a oferit un contract. Joana a început să lucreze ca model și a făcut zeci de campanii publicitare. La scurt timp, a făcut pasul către actorie și a început să joace în telenovele atât în Venezuela, cât și în Mexic.

Citește și: Cum arată acum actrița din Kassandra! Coraima Torres, neschimbată după 30 de ani

După ce a început colaborarea cu Televisa, imperiul telenovelelor, a cunoscut cu adevărat succesul. A jucat în numeroase producții, timp de 15 ani, iar rolurile negative i s-au potrivit mănușă. În 2012, după 15 ani de carieră, a decis să se retragă din lumina reflectoarelor și să se dedice dezvoltării spirituale.

„Am simțit nevoia în 2012 (de a mă retrage), nu este o coincidență, este o cauzalitate, pentru că totul are o cauză, să mă retrag, să mă aerisesc, să plec. Am petrecut câțiva ani în Europa. Am studiat tot ce vă puteți imagina. Energia universală prin chakre, reiki.”, declara ea într-un interviu acordat în urmă cu ceva timp.

 

9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.