A murit soția lui Alexandru Arșinel. S-a stins din viață la doar 9 luni de la moartea actorului

A murit soția lui Alexandru Arșinel. S-a stins din viață la doar 9 luni de la moartea actorului

Marilena Arșinel, soția iubitului actor Alexandru Arșinel, a plecat din această lume. Fiul actorului a anunțat public această veste dureroasă pe pagina sa de Facebook. Marilena Arșinel s-a stins la numai 9 luni după moartea celebrului actor.

Soția lui Alexandru Arșinel a decedat

Arșinel și soția lui, Marilena

O veste tragică a îndoliat întreaga comunitate artistică din țara noastră. Marilena Arșinel, soția îndrăgitului actor Alexandru Arșinel, a părăsit această lume. Cei doi au trăit împreună o frumoasă poveste de dragoste timp de 56 de ani, căsătorindu-se în anul 1968, la scurt timp după ce s-au întâlnit la ștrand. Familia găsește alinare în gândul că Marilena Arșinel a părăsit această lume pentru a ajunge într-un loc mai bun și că a avut ocazia să se reîntâlnească cu marea ei dragoste. Anunțul trist al decesului a fost făcut public de fiul lor, Cristian, prin intermediul paginii sale personale de Facebook.

„Scumpa mea MAMA, ieri ți-ai luat rămas bun de la noi, de la această lume în care ai fost un ÎNGER și ai plecat într-o lume cu siguranța mai bună, fără suferință și fără durere. Sunt sigur că acolo SUS te așteaptă tata și împreună cu el veți redeveni familia de odinioară. Nu îmi iau la revedere de la tine deoarece vei exista în inima mea pentru totdeauna și undeva, cândva și cumva ne vom revedea și mă vei striga din nou Cristiane. TE IUBESC MAMA”, a scris Cristian Arșinel pe contul său de Facebook.

Au format un cuplu mai bine de 5 decenii

Alexandru Arșinel și Marilena au trăit o poveste de dragoste autentică, în care s-au îndrăgostit la prima vedere. Destinul i-a adus împreună în anul 1968, iar legătura lor a fost atât de puternică încât s-au căsătorit la scurt timp după prima întâlnire. Dragostea celor doi a fost baza unei familii fericite, iar din această relație au venit pe lume doi copii minunați, Bogdan și Cristian.

Marele actor Alexandru Arșinel a părăsit această lume în anul 2022, la vârsta de 83 de ani. Cariera sa strălucită a adus bucurie și fericire pe fețele a întregi generații de români. Talentul și pasiunea sa pentru teatru l-au consacrat ca unul dintre cei mai apreciați actori ai scenei românești.

Începând din anul 2016, Marilena Arșinel, soția devotată a lui Alexandru Arșinel, a fost afectată de o lovitură la cap suferită într-un accident, care i-a afectat capacitatea de a se deplasa fără ajutor. Cu toate acestea, ea a fost mereu alături de soțul ei, fiind un sprijin constant și o prezență indispensabilă în viața lui.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Simona Țăranu, despre fotbaliștii români care au făcut istorie. Cum este Gigă Hagi
9.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *