A murit tatăl Marei Bănică. Mesajul dureros postat de fosta concurentă de la “Sunt celebru, scoate-mă de aici!”: “Suntem anesteziați, muți de durere”

„Tata s-a stins astăzi dimineață. Suntem șocați. Anesteziați. Muți de durere"
A murit tatăl Marei Bănică. Mesajul dureros postat de fosta concurentă de la “Sunt celebru, scoate-mă de aici!”: “Suntem anesteziați, muți de durere”

A murit tatăl Marei Bănică. Fosta concurentă de la “Sunt celebru, scoate-mă de aici!” este împietrită de durere. A publicat un mesaj pe rețelele de socializare în care a anunțat când va avea loc înmormântarea.

A murit tatăl Marei Bănică: “Suntem anesteziați, muți de durere”

Tatăl Marei Bănică s-a stins din viață joi dimineață. Cunoscuta jurnalistă și fostă concurentă la “Sunt celebru, scoate-mă de aici!” a transmis un mesaj plin de durere pe rețelele de socializare. Toți cei din familia sa sunt muți de durere. Jurnalista a ținut să îi mulțumească tatălui său pentru tot ce a făcut pentru ea și, de asemenea, i-a transmis că îl iubește până la cer, acolo unde el s-a dus acum.

„Tata s-a stins astăzi dimineață. Suntem șocați. Anesteziați. Muți de durere.

Îl vom depune mâine, la ora 14.00, la biserica Sfântul Gheorghe Nou. Slujba de înmormântare va fi sâmbătă, la ora 12.00, la biserica.

Dumnezeu să te Ierte și să te Odihnească, tati!

Te iubesc până la cer, acolo unde te-ai dus acum, și înapoi. Îți mulțumesc pentru tot ce sunt. Pentru ca tot ce sunt iți datorez ție. ❤️”, a scris Mara Bănică pe rețelele de socializare.

A murit tatăl Marei Bănică
A murit tatăl Marei Bănică. Mesajul publicat de celebra jurnalistă

Mara Bănică a fost recent concurentă la “Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

Recent, Mara Bănică a fost concurentă la show-ul “Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Acolo a făcut față multor provocări dificile, însă a fost eliminată din competiție, deși și-ar fi dorit să mai lupte în Republica Dominicană. S-a bucurat însă, pe de altă parte, că a mers acasă la copiii ei. Vedeta are un băiat de 12 ani și o fetiță de 10 luni. Este căsătorită cu un bărbat care conduce o companie din Germania, iar din acest motiv vine foarte rar în România, scrie click.ro.

„Îmi pare tare rău! Voiam să mai stau! Adică mă bucur că merg acasă la copii, dar voiam să mai stau. Am trecut prin toate emoțiile: am râs, am plâns, dar mi-a plăcut. Până la urmă suntem o pată de sânge care vorbește. M-am împins, m-am împuns, m-am certat, iar am râs… Asta e”, a spus Mara Bănică atunci când a părăsit competiția “Sunt celebru, scoate-mă de aici!”.

Mara Bănică este jurnalist de profesie și a lucrat de-a lungul timpului ca și corespondent de război pe fronturile din Irak, Afganistan șu Kosovo. De asemenea, este cunoscută și pentru aparițiile sale la Acces Direct sau Xtra Night Show.

10 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.