A picat Instagram? Utilizatorii se plâng că le-au fost suspendate conturile

Ce se întâmplă cu aplicația Instagram
A picat Instagram? Utilizatorii se plâng că le-au fost suspendate conturile

Utilizatorii Instagram raportează probleme cu aplicația. Potrivit multora dintre ei aceasta nu funcționează. Acest lucru vine în contextul în care utilizatorii aplicației Instagram s-au plâns de faptul le-au fost suspendate sau dezactivate conturile în perioada recentă.

Un utilizator a intrat pe Twitter pentru a spune: „Instagram pare să se blocheze sau conturile mele au fost dezactivate”, atașând o captură de ecran care arată că i-a fost suspendat contul pentru următoarele 30 de zile.

A picat Instagram? Ce spun utilizatorii care nu au putut folosi aplicația

Mii de oameni au publicat mesaje pe alte rețele de socializare anunțând că Instagram se blochează sau nu funcționează deloc. De asemenea, există și persoane care susțin că le-au fost suspendate conturile fără motiv.

„Contul meu de Instagram a fost suspendat fără niciun motiv, nici măcar o notificare că mi-au închis contul 🙁 Am ca toată lumea ani de fotografii acolo pe care literalmente nu le pot obține înapoi vreau un motiv!!!!!”, spune un utilizator.

Mai mulți utilizatori au primit acest mesaj
Mai mulți utilizatori au primit acest mesaj

Rapoartele vin conform Downdecetor care arată în prezent peste 1.200 de persoane au raportat că aplicația nu funcționează.  La momentul redactării acestui articol, Instagram nu a confirmat că există vreo întrerupere a aplicației.

De asemenea, mulți utilizatori care postează despre tulburările și protestele în curs de desfășurare din Iran susțin că au pierdut mii de urmăritori „peste noapte”. Alții, însă, au luat în derâdere situația și întreruperea, împărtășind meme-uri online.

Cum îți poți crește contul de Instagram

Unul dintre cele mai simple moduri este prin a posta cât mai mult content video. Cum te ajută Instagram Reels, de fapt să devii mai vizibil. Marketingul video este în plină dezvoltare acum și este de mare ajutor pentru creșterea contului. Predicția este că popularitatea Reels-urilor va crește tot mai mult în acest an. Aceste clipuri scurte și distractive sunt ușor de urmărit și răspund unei perioade de atenție din ce în ce mai scurte a generației noastre. Dacă știi cum să ai un impact în 15 secunde sau chiar mai puțin, atunci știi cum să vinzi cel mai bine.

Este foarte important să te asigură că ai filmulețe de calitate. Nu este o idee bună să reutilizezi un videoclip pe care l-ai înregistrat pentru un alt canal de social media. De asemenea, contează mult să atragi atenția încă din primele secunde. Ca și în cazul conținutului video de pe alte canale, primele câteva secunde ale reels-ului tău sunt cele mai importante. Trebuie să faci sau să spui ceva care să oprească privitorul, să-l atragă imediat și să-l facă să vizioneze mai mult.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Erika Isac, detalii despre noul iubit “Este un bărbat extraordinar!”
9 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *