A pus o monedă în vaza cu flori și ce a urmat a lăsat-o fără cuvinte. Tot internetul a vorbit doar despre asta

Un truc numai bun de pus în practică
A pus o monedă în vaza cu flori și ce a urmat a lăsat-o fără cuvinte. Tot internetul a vorbit doar despre asta

Zilnic sunt descoperite o mulțime de trucuri, care mai de care mai interesante și mai de ajutor. Spre exemplu, astăzi vei afla ce se întâmplă dacă pui o monedă în vaza cu flori. Vei folosi des acest truc!

De ce să pui o monedă în vaza cu flori

Florile reprezintă o adevărată încântare pentru mulți oameni. O casă în care există vaze cu flori sau chiar ghivece are cu totul o altă atmosferă. Pe lângă faptul că arată foarte bine din punct de vedere estetic, florile și împrospătează aerul cu parfumul lor specific.

Fie că ai primit un buchet de flori, fie l-ai cumpărat pur și simplu, îți dorești să reziste cât mai mult timp în vază. Din păcate însă, florile tăiate și puse în vază au o durată de viață mai mică. De aceea, de multe ori ele ajung repede la coșul de gunoi. Există însă o serie de trucuri menite să ne prelungească viața florilor din vază.

Spre exemplu, folosește o monedă de 50 de bani. Este tot ce ai nevoie! Pune-o în vaza cu flori. Aceasta are un strat exterior de cupru care prezintă proprietăți antibacteriene. Ele vor face ca florile săs e păstreze proaspete cât mai mult timp.

Ce alte lucruri trebuie să faci cu florile imediat după ce le-ai primit

Este indicat ca imediat după ce ai primit florile și vrei să le pui în vază, să le tai câțiva centimetri din codiță cu o foarfecă dezinfectată. Tăietura trebuie să fie ușor oblică. De asemenea, folosește apă rece și schimb-o în fiecare zi.

Se mai spune și că vodka poate prelungi durata de viață a florilor. Tot ce ai de făcut este să pui câțiva stropi din această băutură în vază. Mai poți încerca să adaugi hrană specială pentru flori. Aceasta poate fi achiziționată de la florării sau chiar din supermarket și are un preț destul de accesibil.

Mai poți încerca și aspirina. Tot ceea ce trebuie să faci este să adaugi medicamentul în apă călduță, să-l dizolvi, apoi să-l adaugi în apa plantelor. Pentru rezultate mai bune este obligatoriu să repeți procesul la fiecare 2-3 zile, înlocuind apa și adăugând o nouă aspirină în vaza florilor.

Vezi și – Ce să pui în apa lalelelor ca să reziste cât mai mult timp în vază. Ingredientul banal de mare ajutor, trucul uimitor

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *