A răbufnit! Reacția tranșantă a lui Patrick Mouratoglou, după ce audierea Simonei Halep a fost din nou amânată. Nu s-a sfiit să spună asta

Patrick Mouratoglou crede că la mijloc ar fi vorba de jocuri de culise.
A răbufnit! Reacția tranșantă a lui Patrick Mouratoglou, după ce audierea Simonei Halep a fost din nou amânată. Nu s-a sfiit să spună asta

Simona Halep și Patrick Mouratoglou au răbufnit, după ce audierea în cazul de dopaj al fostului lider WTA a fost amânată din nou la cererea ITIA. Sportiva din România s-a arătat „șocată” de decizia Agenției Internaționale de Integritate a Tenisului de a solicita o nouă amânare, cu atât mai mult cu cât șefa diviziei anti-doping a declarat recent că ITIA își dorește să acționeze într-o manieră „empatică, eficientă și corectă” în cazul său.

A răbufnit! Reacția tranșantă a lui Patrick Mouratoglou, după ce audierea Simonei Halep a fost din nou amânată

Simona Halep a publicat un mesaj prin care își exprimă revolta față de modul în care acționează ITIA în cazul său. Anterior, sportiva a lansat un apel către Federația Internațională de Tenis pentru a-i fi ridicată suspendarea și pentru a fi judecată în regim de urgență.

Recent, însă, Halep a fost acuzată de o nouă încălcare a regulamentului antidoping, ce ține de pașaportul biologic al jucătoarei. Audierea Simonei Halep era programată pe data de 28 mai, dar la solicitarea ITIA, procedura a fost din nou amânată. Agenția Internațională de Integritate a Tenisului a mai obținut alte două amânări până acum.

„Încă o dată sunt extrem de şocată şi dezamăgită de atitudinea ITIA. În timp ce reprezentanta ITIA, Nicole Sapstead, a afirmat public, în urmă cu trei zile, că ITIA «rămâne decisă să acţioneze în cazul Simonei Halep într-o manieră empatică, eficientă şi corectă», în acelaşi timp au cerut oficial tribunalului să amâne audierea mea, pentru a treia oară”, a anunţat Halep în mesajul postat pe reţelele de socializare.

„ITIA declară public un lucru, în timp ce în privat face altceva. Am cerut în mod repetat audierea şi în mod repetat ITIA a căutat să o amâne”, a acuzat Simona Halep. „Când se va opri acest lucru? Pun din nou această întrebare. Am dreptul la o audiere rapidă. Acţionând în acest mod este împotriva drepturilor mele”, a adăugat jucătoarea de tenis.

MEsajul Simonei Halep, după ce a aflat că audierea ei a fost din nou amânată la cererea ITIA
Mesajul Simonei Halep, după ce a aflat că audierea ei a fost din nou amânată la cererea ITIA

Ce mesaj a transmis Patrick Mouratoglou

Antrenorul româncei a reacționat imediat la acest anunț. Patrick Mouratoglou susține că în realitate ar fi vorba de jocuri de culise din partea ITIA.

„Politica jocului dublu. Jocul pe care îl practică din prima zi”, a fost mesajul antrenorului francez.

Simona Halep, în vârstă de 31 de ani, nu a mai jucat un meci oficial din 29 august 2022, la US Open. Chiar în SUA a fost testată și depistată pozitiv cu substanța roxadustat, ceea ce a dus la suspendarea ei provizorie, intrată în vigoare pe 7 octombrie 2022.

Urmăriți EGO.ro și pe
Gina Pistol și-a dorit ca buchetul de mireasă să fie unul foarte simplu
3.5 13 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *