A turnat zeamă de lămâie pe mătura din casă, iar efectul a uimit-o total. Trucul genial care-ți face viața mai ușoară

De ce să torni zeamă de lămâie pe mătura din casă
A turnat zeamă de lămâie pe mătura din casă, iar efectul a uimit-o total. Trucul genial care-ți face viața mai ușoară

Nu mai este niciun secret că lămâia are numeroase proprietăți și se poate folosi în mai multe situații. Pe lângă utilitatea sa în bucătărie, fructul de culoare galbenă ajută la curățarea diferitelor suprafețe din locuință, te scapă de mirosurile neplăcute și împrospătează aerul din casă. Iată ce poți face cu zeama de lămâie și ce se întâmplă dacă o torni pe mătură. Nu te-ai fi așteptat niciodată la asta!

Ce se întâmplă dacă torni zeamă de lămâie pe mătură

Lămâia este un citric delicios și extrem de sănătos. Acesta poate fi folosit la așezonarea diferitelor salate de vară pentru a le da un plus de savoare, prospețime și arome unice.

Dar dincolo de asta, acest fruct extraordinar poate fi utilizat în foarte multe domenii. De exemplu, lămâia curăță foarte bine suprafețele din casă și împrospătează aerul, făcându-l mai relaxant și răcoros.

Totodată, un truc genial este să folosești zeama de lămâie atunci când mături. Da, ai auzit bine! Cu ajutorul acesteia, vei dezinfecta mult mai bine podeaua și vei îndepărta murdăria cu ușurință.

De asemenea, așa cum spuneam și mai sus, lămâia îndepărtează mirosurile neplăcute, dar cum ar trebui să o folosești? Ei bine, mai întâi de toate, toarnă sucul de la trei lămâi într-o cratiță și fierbe-l la foc mic, după care lasă-l puțin să se răcească.

Mai departe, umezește perii măturii cu zeama caldă de lămâie, folosind o sticlă cu pulverizator. Acum, lasă mătura să se usuce în aer liber timp de minimum o oră înainte de a o folosi.

Citește și De ce să pui o felie de lămâie lângă pat, înainte de culcare. Trucul inedit cu efecte uimitoare!

Ce se intampla daca torni zeama de lamaie pe matura
Ce se intampla daca torni zeama de lamaie pe matura

Lămâia îndepărtează mirosurilor neplăcute din frigider sau din cuptorul cu microunde

Frigiderul și cuptorul cu microunde se numără printre aparatele de bucătărie care se murdăresc cel mai mult și, prin urmare, trebuie curățate cel mai des.

Deseori, ele sunt stropite de mâncare, iar mirosurile care se formează ne dau mari bătăi de cap. Cum scapi de ele? Cel mai rapid remediu este să utilizezi lămâia.

Taie câteva felii, pune-le pe o farfurie cu sare și așează acea farfurie în frigider. Astfel, vei observa că mirosul din aparat se va îmbunătăți considerabil.

În cazul cuptorului cu microunde, stoarce suc de lămâie într-un pahar și încălzește-l în aparat timp de trei minute la putere mare. Vei vedea cât de bine miroase după aceea.

Citește și De ce să pui lămâie în cafea. Trucul e bestial, trebuie să-l știi!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *