Actrița Anca Dinicu, alias Gina Felea, s-ar îngrășa și s-ar tunde zero pentru un rol: „Pentru carieră aș face multe” EXCLUSIV

Anca Dinicu s-ar îngrășa și s-ar tunde zero pentru un rol. „Pentru carieră aș face multe”
Actrița Anca Dinicu, alias Gina Felea, s-ar îngrășa și s-ar tunde zero pentru un rol: Pentru carieră aș face multe EXCLUSIV

Anca Dinicu se numără printre cele mai talentate tinere actrițe din România, iar personajele pe care le-a interpretat de-a lungul timpului i-au adus adulația publicului. Actrița a făcut istorie cu personajul „Felea Gina” pe care l-a interpretat în serialul „Băieți de oraș” de la Antena 1, dar a avut și o apariție exemplară în „VLAD”, de la Pro TV. Până acum, Anca a demonstrat că poate face față cu brio oricărei provocări profesionale și că este dispusă să-și depășească limitele. Anca Dinicu a declarat în exclusivitate pentru EGO.ro că, de dragul carierei, ar putea face multe compromisuri.

Anca Dinicu, despre transformările prin care ar trece de dragul meseriei sale

Extrem de carismatică precum personajele cărora le-a dat viață, Anca Dinicu emană doar voie bună și este mereu cu zâmbetul pe buze. Cu toate că spune că viața nu a fost mereu foarte blândă cu ea și că a întâmpinat și greutăți de-a lungul timpului, ceea ce a făcut-o să ajungă la concluzia că doar muncind poate reuși în viață. Tot ce a reușit să facă și să agonisească până la această vârstă se datorează doar muncii sale, mărturisind că nu a mizat niciodată pe noroc.

„Am fost o dată într-un cazino, recunosc, și am dat 50 de lei la păcănele și atunci a fost ultima oară. Nu am câștigat nimic îți dai seama. La cât de norocoasă sunt eu, nu am câștigat nimic. Trebuie să muncesc toată viața, asta știu sigur”, ne-a declarat amuzată Anca.

Anca Dinicu
Anca Dinicu

La 8 ani, a avut prima apariție tv

Acrița a debutat la vârsta de 8 ani, într-un sketch alături de regretata Stela Popescu, iar în teatru în 2012, însă celebritatea a cunoscut-o cu ajutorul lui Mihai Bendeac care i-a propus să facă parte din echipa lui de la „În puii mei” și mai apoi la „Băieți de oraș”.

Cea mai recentă apariție pe micul ecran a fost în serialul „VLAD”, cu un rol total diferit față de ce interpretase până acum, o fată simplă care trăia pe străzi. Imaginea afișată în „VLAD” era total opusă de cea cu care publicul era obișnuit, cea a personajului Felea Gina, iar asta pentru că Anca Dinicu nu urmărește doar anumite tipologii și nici nu vrea să se încadreze doar în anumite tipare, ci mărturisește că-și dorește să fie provocată la fiecare rol.

„Aș putea să mă și rad în cap pentru un rol”

„Nu am luat în greutate pentru rolul din VLAD. A fost urmarea pandemiei pentru că nu am făcut prea multă mișcare și am gătit și mâncat, dar nu m-am îngrășat pentru rol, căci rolul a venit așa, din senin, de pe o zi pe alta. Am dat casting-ul și s-a întâmplat. Nu am avut luni înainte cumva să mă pregătesc pentru asta. Dar cred că m-am îngrășa pentru un rol. Cred că aș putea să mă și rad în cap pentru un rol, dar depinde. Pentru carieră aș face multe”, a mai povestit Anca pentru EGO.ro, completând că până în momentul de față nu a refuzat nicio ofertă doar pentru că avea de făcut anumite schimbări fizice, ci doar din lipsa timpului. „Nu știu dacă ar fi ceva ce nu aș face. Până acum am refuzat oferte din diferite motive precum lipsa timpului sau am avut alt proiect, dar în rest nu am refuzat”.

„Am jucat și gratis”

Atât de mult îi place meseria pe care a ales-o, încât de dragul artei a acceptat chiar să joace și gratis.

„Am jucat și gratis. Am jucat mult timp, în facultate, când erau proiecte independente. Aș mai face-o și azi pentru sufletul meu. Aș ajuta și un prieten, însă doar dacă nu ar avea bani. Dacă nu are bani aș veni să-l ajut, dar dacă știu că are bani nu vin doar pe prietenie”, ne-a mai declarat actrița. În momentul de față nu este implicată în niciun serial sau lungmetraj, însă nici nu se poate lăuda că se bucură de o vacanță prelungită. „În momentul de față nu filmez, acum am doar spectacole. Tocmai ce am scos o premieră la Teatrul de Comedie, „Descuț în parc” și mai avem niște spectacole. Mai am la Râmnicu Vâlcea. Deci doar spectacole am în momentul de față. Mai am câte o reclamă de făcut și proiecte mai mici, dar de filmat deocamdată nu”, ne-a mai declarat interpreta personajului „Felea Gina”.

„Pe scândură îmi place cel mai mult”

Astfel că, cei care îi urmăresc evoluția, o pot întâlni la teatru, acolo unde de altfel, mărturisește că se simte în elementul ei.

„Pe scândură, cum se zice la teatru, îmi place cel mai mult. Dar îmi place foarte tare și să filmez. Nu am avut până acum ocazia să filmez prea mult, să fac multe filme. În toamnă o să am două premiere: „Teambuilding” și „Love story”. Acestea sunt cele două filme în care am jucat și vor avea premiera în toamnă”, ne-a mai declarat Anca, mărturisind că până acum nu a interpretat niciun personaj negativ, însă așteaptă propuneri din partea regizorilor. „Rolul negativ îl păstrez în viața reală. Acolo sunt rea. Glumesc. Chiar m-ar tenta și provoca un astfel de personaj”.

Video: Daniel Bălan

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Erika Isac, detalii despre noul iubit “Este un bărbat extraordinar!”
9.7 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *