Carmen Tănase, la un pas de moarte în urmă cu trei ani. Boala gravă cu care a fost diagnosticată celebra actriţă

Înainte de pandemie, Carmen Tănase a suferit o intervenție chirurgicală complicată.
Carmen Tănase, la un pas de moarte în urmă cu trei ani. Boala gravă cu care a fost diagnosticată celebra actriţă

Carmen Tănase, la un pas de moarte în urmă cu trei ani. Îndrăgita actriță a trecut prin momente cumplite, iar dacă medicii nu interveneau la timp și nu ar fi operat-o ar fi paralizat total. În urma unui RMN, îndrăgita actriță a descoperit că suferă de o boală gravă.

Carmen Tănase, la un pas de moarte în urmă cu trei ani. Care au fost primele simptome

Carmen Tănase este una dintre cele mai iubite actrițe din România. Are o carieră impresionantă care se întinde pe zeci de ani, timp în care a interpretat roluri atât pe scena marilor teatre din țară, cât și în filme sau seriale extrem de apreciate.

În urmă cu trei ani, îndrăgita actriță a fost la un pas de o tragedie. Totul a pornit cu o durere de picior, care s-a dovedit ulterior cauzată de o tumoare la măduvă. Carmen Tănase a fost operată de urgență de medici după ce au aflat, în urma unui RMN, că prezenta un risc crescut ca respectiva formațiune tumorală să îi secționeze măduva și să rămână paralizată total.

„Mă durea piciorul , îl simțeam altfel, diferit, parcă nu era piciorul meu. Uneori îngheța, alteori aveam ace așa în el. Și am zis, ‘cu siguranță de la coloană’.

Aveam problemele mele cu colana și am zis să mă duc să-mi mai fac un RMN și, din greșeală, s-a deschis câmpul ăla la RMN mai mult. Și după ce am stat 45 de minute acolo mi-au zis ‘Mai intrați o dată’ și mi-au pus un grilaj pe cap. Și după, am văzut o atmosferă acolo, intrau unii, alergau, vorbeau în șoaptă.

Domnul doctor de acolo de la RMN mi-a zis: ‘Se întâmplă că aveți o tumoră pe măduvă’. Asta se întâmpla acum trei ani.

Mi-au arătat-o.. măduva se subția și stătea să se rupă și a zis că nu mai e timp, pentru că din clipă în clipă, se poate întâmpla ca aia să se rupă și dacă se rupea măduva, pericolul era paralizie de la gât în jos. În trei zile m-am operat”, a povestit actriţa la emisiunea Vorbeşte Lumea.

Carmen Tănase s-a mutat la țară, la inițiativa fiului ei

În pandemie, Carmen Tănase și fiul ei s-au mutat definitiv la țară, într-o localitate de lângă Târgoviște. Actrița și-a vândut toate proprietățile și, deși nu ar fi vrut niciodată să părăsească Bucureștiul, acum recunoaște că se simte mai liniștită. Decizia a luat-o după ce băiatul ei, Tudor, i-a cerut acest lucru pentru a scăpa de „haosul marilor orașe” și pentru a avea un „trai firesc”.

„M-am mutat la țară la inițiativa lui Tudor pe care, în principiu îl ascult, pentru că el este un înțelept așa. Nu mi-a fost ușor. Nu m-aș fi văzut niciodată la țară. Eu eram omul aglomerației până acum. Dacă se putea să îmi iau un apartament în Centrul Vechi, acolo unde e muzică. Pe mine nu mă deranjează bubuielile, muzica tare.

Cu evenimentele astea lucrurile astea s-au schimbat total. Nu mai e nimic din ce era înainte. El mi-a zis că de fugit nu mai avem unde să fugim, pentru că peste tot este cam la fel. Singura soluție ar fi să ne apropiem mai mult de traiul acela mai simplu, mai firesc, mai normal și să fim un pic mai departe de haosul marilor orașe mai ales. Hai să ne mutăm la țară. Eu nu am zis nu. Altă dată aș fi zis să mă lase cu țara lui”, a povestit Carmen Tănase în urmă cu câteva luni în cadrul podcastului lui Mihai Morar.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Mihai Mitoseru a ajuns la înmormântarea Mioarei Roman
8.6 18 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *