Actriţa de la Hollywood pe care Andreea Esca abia aşteaptă să o întâlnească. „În septembrie sper să particip la un seminar susținut de ea pe un vas de croazieră” EXCLUSIV

Andreea Esca și soțul ei, Alexandre Eram, au participat la evenimentul inaugural al unui luxos vas de croazieră

Andreea Esca a declarat în repetate rânduri că nu este adepta operațiilor estetice, ci mai degrabă o împătimită a produselor dermatocosmetice care o ajută să-și mențină elasticitatea pielii. Prezentatoarea Știrilor Pro TV nu folosește însă orice cremă, ci se documentează intens înainte de le aplica pe propria piele. Așa a ajuns să fie activă pe platforma lansată de celebra actriță Gwyneth Paltrow, unde aceasta postează tot felul de articole informative despre îngrijirea pielii și nu numai. Andreea Esca a povestit în exclusivitate pentru EGO.ro că abia așteaptă să o cunoască personal pe celebra actriță.

Andreea Esca își dorește să participe la programul de wellnesss al actriței Gwyneth Paltrow

Zilele trecute, Andreea Esca și soțul ei, Alexandre Eram s-au întors dintr-o vacanță petrecută pe un celebru vas de croazieră. Cei doi au fost invitați la evenimentul inaugural al Celebrity Beyond, considerat cel mai avangardist și mai luxos vas de croazieră din gama sa. Plecarea a avut loc din portul Southampton, Marea Britanie, și a constat într-o croazieră de două nopți pe Canalul Mânecii.

„Ne aflam în mijlocul apei acolo unde îmi place mie cel mai mult. Îmi face mare plăcere să particip la inaugurarea acestui nou vas, despre care auzisem inițial prin faptul că Gwyneth Paltrow
urma să dezvolte aici programul de wellness, goop, la care îmi doream să particip. O adevărată mișcare de wellness care pleacă de la ce mâncăm, ce sport facem, ce facem cu mintea noastră, ce creme folosim.

Știam că o să existe acest program pe croazierele de pe Mediterană anul acesta, și mă pregăteam să-mi iau bilet. Și întâmplarea a făcut să fiu invitată la inaugurarea oficială a acestui vas, o croazieră de două nopți, pe mare, din Southmptom, Marea Britanie, astfel că am reușit să văd despre ce este vorba și să fiu mai convinsă că fac o alegere foarte bună”, a declarat Andreea Esca.

Pe lângă celelalte activități de care a avut parte pe vas, prezentatoarea Știrilor Pro Tv se declară cea mai încântată de experiența pe care a avut-o în zona de spa.

„Știam de platforma weel-being Goop, lansată de Gwyneth Paltrow, însă dinaintea croazierei pe care am avut-o pe vasul Celebrity Beyond. Există și un serial pe Netflix despre inițiativa ei. Este o experiență de wellness și well-beind, ce a devenit foarte celebră la nivel internațional, și pe care o poți avea și pe această croazieră. La zona de spa am descoperit produsele de îngrijire lansate de Gwyneth. Cu ocazia asta am testat și cremele ei.

Mi-am luat-o pe cea pe care o folosește ea, fiica ei și mama ei. Am mai testat și smoothie-urile speciale după rețeta sa. Am înțeles că, în luna septembrie, actriţa va fi chiar pe vas și va ține un seminar exclusiv pentru pasageri. Sper să reușesc să particip atunci”, a declarat Andreea Esca pentru EGO.ro.

Andreea Esca, în croazieră pe Celebrity Beyond
Andreea Esca, în croazieră pe Celebrity Beyond

S-a distrat alături de soțul ei

Cunoscuți pentru faptul că își fac timp să meargă împreună la tot felul de spectacole în aer liber, la concerte sau chiar în cluburi, Andreea Esca și Alexandre Eram nu au putut rata zonele cu baruri, sala de spectacole sau clubul. Cei doi au avut ocazia să descopere o varietate extraordinară în materie de experiențe culinare de la bord, pe vas fiind nu mai puțin de 32 de restaurante și baruri, incluzând 8 restaurante ce poartă semnătura unor Chefi celebri în întreaga lume.

Meniurile sunt supervizate de renumitul chef Cornelius Gallagher și sunt inspirate din regiunile de pe tot globul unde ancorează vasul de croazieră. Unul dintre restaurante oferă o experiență multimedia culinară fără precedent: turiștii asistă la un show de proiecții pe propriile mese și farfurii, un personaj 3D miniatural explicând istoria culinară într-un mod extrem de creativ, totul derulându-se în și în jurul propriei farfurii.

„Sunt 32 de baruri, lounge-uri și restaurant la bord, ai pisicine, saună, solarium, un spa extraordinar, o sală de spectacole imensă, un club, ai chiar și un Casino și o galerie comercială ce include branduri de fashion sustenabile și cele mai cunoscute branduri de bijuterii. Sala de sport este uriașă, iar dacă vrei să faci mișare în aer liber pe puntea 16 există chiar și o bandă special pentru alergat sau power-walk. Seara poți ieși la club DJ, sau poți asculta band-uri live în mai multe baruri”, a mai adăugat Andreea Esca.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
5.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *