Acum întoarce toate privirile Anna Lesko, însă în tinerețe era total diferită. Imagini secrete cu ea de la 17 ani, când s-a lansat în showbiz

Îți mai aduci aminte cum arăta Anna Lesko în tinerețe? Artista a împlinit recent 45 de ani, dar se află în cea mai bună formă a ei.

Anna Lesko este considerată de mulți una dintre cele mai sexy femei din România. Vedeta a fost apreciată întotdeauna, pe lângă talentul artistic incontestabil, și pentru frumusețea ei specială. Cu toate acestea, puțină lume știe cum arăta cântăreața în tinerețe. Ajunsă acum la 45 de ani, vedeta arată mai bine ca niciodată.

Acum întoarce toate privirile Anna Lesko, însă în tinerețe era total diferită

Anna Lesko este, fără doar și poate, una dintre cele mai apreciate artiste de la noi. Ea s-a făcut remarcată la începutul anilor 2000, atât datorită frumuseții fermecătoare, cât și a vocii sale inconfundabile.

Citește și: Bărbatul celebru care s-a iubit cu Anna Lesko. Nu este vorba de Irinel Columbeanu, cât a plătit pentru o noapte de amor

Cântăreața s-a lansat cu piesa ”Ard în flăcări”, produsă de Marius Moga. Melodia a ocupat poziția 82 în Romanian Top 100. Însă cel mai cunoscut și fredonat hit al artistei rămâne ”Anickya Maya”, lansat în 2005.

Încă de la început, vedeta a fost considerată o apariție sexy, iar datorită furmuseții sale a fost curtată de mulți bărbați celebri și bogați din showbizul autohton.

Cea mai răsunătoare relație a ei a fost cu omul de afaceri Irinel Columbeanu. Cei doi s-au cunoscut la o petrecere organizată la Casino Costanța unde Anna Lesko a fost invititată alături de trupa sa de balet pentru a susține un spectacol.

Artista s-a îndrăgostit de fostul afacerist în 1996, pe când avea doar 17 ani. Pe atunci, Columbeanu era un potent om de afaceri în vârstă de 38 de ani.

În ciuda tuturor vocilor care spuneau că relația lor nu va funcționa din cauza diferenței mari de vârstă, cei doi au trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de 8 ani.

”Lângă Irinel, am fost foarte fericită. L-am iubit, iar asta a făcut să dureze relaţia noastră mai bine de opt ani. Plus că am fost alături de el în nişte momente foarte grele. Relaţia cu el m-a făcut să completez multe lucruri la personalitatea mea, eu fiind în plin proces de maturizare”, spunea Anna despre Irinel în urmă cu mai mulți ani.

Anna Lesko și Irinel Columbeanu au avut o relatie de 8 ani
Anna Lesko și Irinel Columbeanu au avut o relatie de 8 ani

Citește și: Ce a pățit Anna Lesko în timpul relației cu Irinel Columbeanu: “A fost alungată de părinții mei”. Fostul milionar a iubit-o nespus

Cu ce se ocupă acum Anna Lesko

Ajunsă la vârsta de 45 de ani, artista este în continuare considerată una dintre cele mai frumoase femei din showbizul românesc. Aniversarea ei a avut loc pe data de 10 ianuarie.

În prezent, cântăreața arată, parcă, mai bine ca niciodată. Și-a păstrat trăsăturile fine din tinerețe, dar și silueta de invidiat de la 20 de ani.

Chiar dacă în ultima perioadă nu a mai lansat piese noi, Anna Lesko este în continuare prezentă pe scenă la diferite spectacole.

În paralel, în ultimii ani, vedeta și-a dezvoltat și o carieră în mediul online. Pe YouTube, Anna Lesko împărtășește frecvent rețetele ei preferate. Cântăreața este o prezență constantă și pe Instagram și TikTok.

Dar cântăreața nu este pasionată doar de bucătărie. Anna Lesko și-a extins latura artistică și către alte domenii. Spre exemplu, de Crăciun, ea a lansat o colecție unică și limitată de globuri pentru brad.

Decorațiunile au fost lucrate manual chiar de artistă și au avut prețuri între 145 și 250 de lei. În prezent, globurile sunt la reducere, cu prețuri între 72 și 170 de lei.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este și cum arată sora lui Klaus Iohannis
9 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *