Ce a pățit Anna Lesko în timpul relației cu Irinel Columbeanu: “A fost alungată de părinții mei”. Fostul milionar a iubit-o nespus

Dezvăluirile fostului milionar de la IZvorani despre relația cu Anna Lesko.
Ce a pățit Anna Lesko în timpul relației cu Irinel Columbeanu: “A fost alungată de părinții mei”. Fostul milionar a iubit-o nespus

În vremurile sale de glorie, Irinel Columbeanu a fost un adevărat crai. Omul de afaceri a avut relații cu unele dintre cele mai cunoscute frumuseți autohtone, printre care și Anna Lesko. Cei doi au format un cuplu timp de opt ani. Însă povestea lor de dragoste nu a fost văzută cu ochi buni de către părinții afaceristului. Iată ce a pățit frumoasa cântăreață în timpul relației cu Irinel Columbeanu.

Ce a fost nevoită să îndure Anna Lesko în timpul relației cu Irinel Columbeanu

Idila dintre omul de afaceri și Anna Lesko a început în anul 1996, pe vremea când ea avea doar 17 ani, iar el 38. Cei doi au fost împreună timp de opt ani, iar în 2004 s-au despărțit, când locul artistei a fost luat de Monica Gabor.

Citește și: Ce avere a avut, de fapt, Irinel Columbeanu. Cum a pierdut peste 100 de milioane de euro, decizia care l-a ruinat complet

Relația dintre Irinel și Anna a fost una pasională, în care s-au iubit nespus de mult. Ea chiar i-a făcut, la un moment dat, un cadou unic omului de afaceri: un tablou pictat chiar de ea. Irinel Columbeanu a păstrat opera timp de 10 ani, până când aceasta a ars într-un incendiu, atunci când vila sa din Izvorani a luat foc.

„Mi-a luat foc tot odată cu casa. Mi-au luat foc și amintirile. A luat foc și tabloul Annei Lesko. Sunt niște coincidențe la mijloc.

Eu cred în coincidențe. Primul ei cântec se numea ”Ard în flăcări”! Și așa a și fost!”, povestea Irinel Columbeanu în urmă cu mai multă vreme, potrivit ziareonline.ro.

Irinel Columbeanu si Anna Lesko au format un cuplu timp de opt ani
Irinel Columbeanu si Anna Lesko au format un cuplu timp de opt ani

”Anna a fost alungată de părinții mei din vila de la Izvorani”

Cu toate acestea, în timpul relației lor, cei doi au trecut prin multe provocări. Unul dintre momentele deloc plăcute pentru artistă și iubitul ei a fost cel în care ea a fost dată afară din casă chiar de părinții afaceristului. În primul volum al autobiografiei lui Irinel Columbeanu „Istoriile unui vehement – Ipocrația”,  fostul om de afaceri a povestit și acest episod de tristă amintire pentru cei doi. Practic, potrivit fostului milionari din Izvorani, acela a fost momentul când relația lor s-a încheiat.

Citește și: Câți bani a primit Irinel Columbeanu, în cont, de la fiica sa. Irina nu a rămas indiferentă, când a aflat că acesta a ajuns la azil

”Anna a fost alungată de părinții mei din vila de la Izvorani. Nu au agreeat-o de la bun început. Tatăl meu, la un moment, i-a spus «Ieși din casa fiului meu, rusoaico!». Așa s-a terminat relația noastră, a mărturisit omul de afaceri pentru Impact.ro.

Anna Lesko, despre fostul ei iubit: ”Am fost foarte fericită lângă el. L-am iubit”

Anna Lesko a recunoscut în trecut că l-a iubit foarte mult pe Irinel Columbeanu. Ea a declarat că a fost extrem de fericită alături de el și l-a susținut în momentele dificile.

„Lângă Irinel am fost foarte fericită. L-am iubit, iar asta a făcut să dureze relaţia noastră mai bine de opt ani. Plus că am fost alături de el în nişte momente foarte grele. Relaţia cu el m-a făcut să completez multe lucruri la personalitatea mea, eu fiind în plin proces de maturizare”, spunea Anna Lesko despre relația cu Irinel Columbeanu, acum ceva timp.

Citește și: Irinel Columbeanu a ajuns la azil. Fostul afacerist s-a mutat recent: ”Irina și Monica m-au sunat”

În cartea sa, fostul soț al Monicăi Gabor a povestit un episod în care era să-și piardă viața. În urma unei petreceri care a avut loc la piscina sa, Irinel Columbeanu a suferit un AVC. Anna Lesko i-a fost alături în perioada de recuperare și l-a ajutat să-și revină.

”Eram la piscina de la Izvorani cu câteva fete și cu Țeavă (n.r Cătălin Cătoiu, din trupa VH2, fostul iubit al lui Jojo). Era ultimul om care mă văzuse.

Anna nu era acasă. Am ajuns la spital, au venit și părinții mei, a mai spus Irinel Columbeanu, potrivit sursei citate.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Simona Țăranu, despre fotbaliștii români care au făcut istorie. Cum este Gigă Hagi
9 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *