Adda, noi declarații despre starea ei de sănătate: „Încă mă lupt cu anxietatea și atacurile de panică” VIDEO EXCLUSIV

Care mai este starea de sănătate a Addei?

Se pare că aproape toată viața, Adda s-a luptat cu anxietatea și atacurile de panică. Mai mult, în urmă cu ceva timp, aceasta a fost diagnosticată cu boala Lyme și a început un tratament, asta după ce timp de doi ani a primit tot felul de diagnostice greșite. Care este în prezent starea de sănătate a cântăreței? Află răspunsul din rândurile de mai jos!

Adda a dezvăluit care este în prezent starea sa de sănătate

Adda, în vârstă de 31 de ani, a trecut prin foarte multe încercări în ultimii ani. Ca și cum nu ar fi fost de ajuns că anxietatea și atacurile de panică nu-i dau pace, vedeta a aflat, în urmă cu aproximativ un an de zile, că suferă și de boala Lyme.

A primit această veste tulburătoare, după aproape doi ani, timp în care medicii i-au pus tot felul de diagnostice greșite. Ulterior, vedeta nu s-a demoralizat şi a început un tratament. Cum se simte acum?

”Sunt încă pe tratament, mai am 14 injecții și apoi voi aștepta câteva luni. Mă voi testa din nou să văd dacă a intrat în remisie. Mă simt mult mai bine, încă am simptome.

E foarte ciudat că această boală dă și anxietate, pentru că la nivel chimic a intrat în sistemul nervos central. Eu când am aflat aveam inflamație cerebrală, deja mă loveam de obiecte, scăpam obiectele din mână, nu știam să conduc, paralizie, ajunsesem nasol.”, a declarat Adda.

Te-ar mai putea interesa și Adda, șocată de melodiile pe care le ascultă fiul ei: „Am zis că intru în depresie”. Ce reacție a avut Alex când a văzut-o la filmările „Te cunosc de undeva” VIDEO EXCLUSIV!

”E foarte greu”

În continuare, artista a mărturisit că sunt șanse mari să rămână cu sechele, după toate problemele de sănătate pe care le-a avut. Însă, dacă va fi așa, vedeta este impăcată cu asta și face tot posibilul pentru a face față cu brio provocărilor.

”Probabil, voi rămâne cu niște sechele. E foarte greu, De asta mă lupt cu anxietatea și atacurile de panică și nu stiu dacă sunt de la gânduri sau, pur si simplu, o descărcare chimică care are loc în sistemnul nervos central.

Și intotdeauna mintea mea este plină de întrebări. Cum controlez? Cum trec peste? Încerc să nu-mi pierd cumpătul, dar ce sa fac probabil o să răman cu asta.”, a mai precizat solista.

Emisiunea Ego Life se difuzează în fiecare miercuri, de la ora 20:00, pe site-ul www.ego.ro, Facebook Ego.ro, dar și pe canalul nostru de YouTube.

Te-ar mai putea interesa și Ego Life, ediția a 80-a. Dana Săvuică și invitatele sale, Adda și psihoterapeutul Anca Maftei, despre carieră, perfecționalism și presiune. Cum ne gestionăm emoțiile!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *