Adela Popescu, dezvăluiri picante din viaţa amoroasă. Bobonete a fost uluit: “Eşti nebună”

Adela Popescu și Radu Vâlcan formează unul dintre cele mai sudate cupluri din showbiz. Cei doi au împreună trei copii.
Adela Popescu, dezvăluiri picante din viaţa amoroasă. Bobonete a fost uluit: “Eşti nebună”

Bobonete, uluit de mărturisirile picante făcute de Adela Popescu. Soția lui Radu Vâlcan a fost invitata juratului de la Românii au Talent la podcastul său unde a vorbit, printre altele, și despre relația cu Radu Vâlcan. La un moment dat, Adela și „Bobo” au ajuns și la discuții despre intimități, iar declarațiile prezentatoarei l-au lăsat cu gura căscată pe actor.

Adela Popescu, dezvăluiri picante din viaţa amoroasă. Lui Bobonete nu i-a venit să creadă ce aude

Adela Popescu și Radu Vâlcan trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi s-au căsătorit în anul 2015, după cinci ani de relație și au împreună trei copii: Alexandru, Andrei și Adrian. Familia celor doi reprezintă un model pentru cuplurile tinere, pentru că pe lângă dragostea nemăsurată pe care și-o poartă unul celuilalt, reușesc să își condimenteze relația și cu diferite glume, mesaje ori declarații cu tentă ironică pe care le afișează și în public.

Însă mulți consideră că aceasta este cheia succesului într-o relație, ca pe lângă iubire să existe și umor între parteneri. La fel ca în celebrul proverb francez „qui s’aime se taquine” (cine se iubește se tachinează).

Invitată recent la podcastul lui Mihai Bobonete, Adela Popescu a dat din casă și a vorbit deschis despre relația cu soțul ei. Mai mult, ea a făcut dezvăluiri picante și din dormitorul conjugal.

Pentru că au trei copii, toți foarte mici, iar timpul lor în doi este limitat și se întâmplă destul de rar să nu fie acaparați de rolul de părinte, Mihai Bobonete a avut o curiozitate fără limite, având în vedere că și el e tatăl a doi copii. Astfel, juratul emisiunii „Românii au talent” a vrut să știe cum pot cei doi să întrețină flacăra iubirii rpinsă cu trei copii mici în casă.

„Cum poți să faci dragoste când sunt copiii în casă, să nu ai tensiunea aia că vin și te iau cu arcanul la armată?”, a întrebat-o Bobonete și Adela Popescu.

„Ești nebună la cap”

În replică, actrița i-a oferit un răspuns care l-a lăsat mască pe Bobonete. Ea a mărturisit că tocmai adrenalina din acele momente este cea care sporește plăcerea.

”Trebuie să ți se pară că îți place. Fix tensiunea aia. E adrenalină”, a fost răspunsul dat de Adela Popescu.

Uluit de cele povestite de Adela, Mihai Bobonete a avut o reacție e zile mari: ”Nu cred! N-ai cum. Ești nebună la cap?”, a spus actorul, primind un răspuns afirmativ din partea soției lui Vâlcan: ”Da!”

Actorul a continuat discuția întrebând-o ce reacție ar avea dacă unul dintre fiii lor ar da buzna în timpul momentului intim.

”Ce i-ai spune fiului tău dacă ar intra peste voi în timpul actului?”, a întrebat Bobonete.

Adela Popescu a răspuns fără să stea pe gânduri: ”Tati n-o bate pe mami. Eu am citit despre asta și lor, de fapt, li se pare o super agresiune”.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Serghei Mizil nu a avut nevoie de scenariu pentru filmul ”Visul”
8.5 8 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *