Adelina Pestrițu, surprinsă în lenjerie intimă pe balcon. Imaginile fac furori pe internet

Imaginile îți taie respirația!

Adelina Pestrițu, una dintre cele mai urmărite influencerițe de la noi din țară, a fost surprinsă în lenjerie intimă pe balcon, iar imaginile au ajuns pe Internet și au încins imaginația urmașilor lui Adam. La 37 de ani, bruneta este într-o formă fizică de invidiat și nu se dă în lături de la a se afișa în cele mai îndrăznețe ipostaze.

Adelina Pestrițu, mai sexy ca niciodată

Adelina Pestrițu nu mai are nevoie de niciun fel de introducere. În vârstă de 37 de ani, bruneta este, fără doar și poate, una dintre cele mai populare creatoare de conținut din România.

Partenera de viață a lui Virgil Șteblea este extrem de activă pe rețelele sociale și fiecare postare de-a sa adună numeroase aprecieri și comentarii. De data aceasta, însă, imaginile publicate de vedetă au creat o adevărată isterie printre urmăritorii săi.

Bruneta i-a înnebunit pe fani cu imaginile în lenjerie intimă

Recent, Adelina Pestrițu s-a lăsat fotografiată în toate pozițiile pe balcon, deși se afla doar în lenjerite intimă.

Superba influenceriță face furori de fiecare dată cu silueta ei de invidiat, pe care și-o menține cu succes, chiar și după ce a adus-o pe lume pe fiica sa, Zenaida, în vârstă de 6 ani.

Bruneta a știut cum să își pună în valoare atuurile fizice cu o ținută all blue, iar fanii au luat cu asalt secțiunea de comentarii.

”Există multe moduri prin care noi femeile ne exprimăm feminitatea. Însă unul dintre cele mai expresive este felul în care ne simțim când purtăm hainele”, a scris creatoarea de conținut în dreptul fotografiilor postate pe rețelele sociale.

Te-ar mai putea interesa și Adelina Pestrițu, apariție de senzație după ce a renunțat la implanturile mamare. Cum arată acum, vedeta e într-o formă de zile mari!

”Cresc temperaturile”

La vederea imaginilor, fanii Adelinei Pestrițu au lăudat frumusețea ei și modul în care reușește să se mențină într-o formă fizică de invidiat.

”Atenție, cresc temperaturile! 😍👏🔥❤️

Ești minunată, fără cuvinte ❤️

Zeiță🔥🔥🔥

🔥Eşti superbă.❤️

Perfectă 😍😍🔝🔝🔝

Ești senzațională 😍😍😍”, sunt doar câteva dintre comentariile primite de partenera de viață a lui Virgil Șteblea.

Te-ar mai putea interesa și Adelina Pestrițu a renunțat la implanturile mamare. Cum arată acum, primele imagini!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
4.3 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *