Adevărul despre motivul divorţului dintre Alexandru Ciucu şi Alina Sorescu. Greşeala pe care artista nu a putut-o ierta

Motivul divorțului dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu. Ce greșeală n-ar fi putut ierta artista
Adevărul despre motivul divorţului dintre Alexandru Ciucu şi Alina Sorescu. Greşeala pe care artista nu a putut-o ierta

Ies la iveală noi detalii despre motivul divorțului dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu. După 12 ani de căsnicie, cei doi au decis să se despartă, iar acum fiecare luptă pentru custodia fetițelor pe care le au împreună.

Motivul divorțului dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu

Așa cum declara în trecut, Alina Sorescu nu acceptă să fie înșelată. “Nu mă deranjează dacă se uită la alte femei, şi eu mă uit la bărbaţi frumoşi, asta nu înseamnă că îl înşel. De la a te uita la o femeie şi până la a înşela este cale lungă. Asta nu accept”, spunea artista. Potrivit click.ro, acesta ar fi motivul divorțului dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu: infidelitatea. Artista nu ar fi putut trece peste acest lucru.

A plecat de acasă și a depus actele de divorț

La începutul anului, Alina Sorescu a plecat de acasă cu cele două fetițe și a depus actele de divorț. Vedeta locuiește acum într-un apartament de patru camere, în București.

Alexandru Ciucu a solicitat o ordonanță președințială în procesul de divorț, cerând astfel ca domiciliul fetelor să fie la el, în casa unde până de curând locuiau cu toții, în Pipera. Primul termen al procesului pentru custodie a avut loc pe data de 3 mai, iar la judecătoria Buftea s-a prezentat doar Alexandru Ciucu, Alina Sorescu fiind reprezentată de avocatul său.

Alina Sorescu: “Voi face tot posibilul să îmi protejez fetițele”

Voi face tot posibilul să îmi protejez fetițele, să muncesc pentru a le crește si să le educ armonios, ca si pana acum. Le mulțumesc părinților mei care sunt alături de mine si tuturor celor care in aceste zile mi-au trimis mesaje de încurajare. Alina Sorescu”, este mesajul publicat de ea, la scurt timp după ce s-a aflat că ea și Alexandru Ciucu divorțează.

Alexandru Ciucu nu este la primul divorț

Alexandru Ciucu a mai fost căsătorit o dată înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu. „Prima mea căsătorie a fost un impuls de moment, un teribilism al vârstei, fără pretenția de a fi fost un pas gândit și pus la cale cu seriozitate. Ne cunoșteam de o lună când ne-am hotărât să o luăm pe acest drum pentru care încă nu eram pregătiți”, povestea Alexandru Ciucu în urmă cu aproape zece ani pentru Revista Tango.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
7.1 36 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *