Alina Sorescu, prima declaraţie despre divorţul de Alexandru Ciucu: “Este nevoie să fac o precizare”

Alina Sorescu a confirmat divorţul de Alexandru Ciucu şi a făcut noi precizări despre separarea de creatorul de modă.
Alina Sorescu, prima declaraţie despre divorţul de Alexandru Ciucu: “Este nevoie să fac o precizare”

La scurt timp după ce s-a aflat că Alina Sorescu și Alexandru Ciucu divorțează, cunoscuta artistă a publicat un mesaj în care vrea să lămurească situația. Alina a dezvăluit când au fost depuse actele de divorț și de ce a fost solicitată o ordonanță președințială.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu divorțează: „M-am ținut departe de scandaluri”

Alina Sorescu declară că deși nu îi place să vorbească despre acest subiect, vrea totuși să aducă câteva lămuriri cu privire la informațiile apărute. Vedeta susține că soțul ei, Alexandru Ciucu, a solicitat o ordonanță președințială pentru ca, pe parcursul procesului de divorț, domiciliul fetițelor lor să fie la el.

De asemenea, potrivit artistei, actele de divorț au fost depuse la începutul acestui an. Cei doi așteaptă acum soluționarea procesului în instanță.

„Dragii mei, nu voiam să comentez pentru că, așa cum știți cu toții, am fost încă de copil un om discret, cu un parcurs serios și m-am ținut departe de scandaluri.

Având in vedere ca au apărut informații eronate în presă, este nevoie să fac o precizare. La începutul anului am introdus acțiunea de divorț, iar în cadrul acestui proces soțul meu a intentat acum o ordonanță președințială, în care cere domiciliul fetițelor noastre la el până la soluționarea în instanță a procesului.

Voi face tot posibilul să îmi protejez fetițele, să muncesc pentru a le crește si să le educ armonios, ca si pana acum. Le mulțumesc părinților mei care sunt alături de mine si tuturor celor care in aceste zile mi-au trimis mesaje de încurajare. Alina Sorescu”, este mesajul publicat de ea, la scurt timp după ce s-a aflat că ea și Alexandru Ciucu divorțează.

În scurt timp de la postarea acestui mesaj, Alina Sorescu a primit multe mesaje de încurajare prin partea prietenilor și fanilor. Printre persoanele care i-au scris se află și Catrinel Sandu, care a trecut și ea printr-un divorț în urmă cu câțiva ani.

Alexandru Ciucu nu este la primul divorț

Alexandru Ciucu nu divorțează pentru prima dată. Înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu în 2008, acesta a mai fost căsătorit.

„Prima mea căsătorie a fost un impuls de moment, un teribilism al vârstei, fără pretenția de a fi fost un pas gândit și pus la cale cu seriozitate. Ne cunoșteam de o lună când ne-am hotărât să o luăm pe acest drum pentru care încă nu eram pregătiți”, povestea Alexandru Ciucu în urmă cu aproape zece ani.

 

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
9.3 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *