Prima reacţie a lui Alexandru Ciucu după ce a depus actele de divorţ. De ce a cerut ordonanţă prezidenţială

Alexandru Ciucu a depus actele de divorţ la judecătoria Buftea. Creatorul de modă și Alina Sorescu se despart după aproape 12 ani de căsnicie.
Prima reacţie a lui Alexandru Ciucu după ce a depus actele de divorţ. De ce a cerut ordonanţă prezidenţială

Alexandru Ciucu a făcut primul pas în divorțul de Alina Sorescu și a intentat proces, după aproape 12 ani de căsnicie. Aceștia urmează să se întâlnească la judecătorie pentru a fi stabilite mai multe aspecte printre care și custodia copiilor.

Despre divorțul dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu s-a tot discutat încă de aproape un an, însă nu a fost nimic concret din partea celor doi. În zilele următoare cei doi vor merge la judecătoria Buftea, acolo unde el are calitate de reclamant. De asemenea, designerul a solicitat o ordonanță președințială, care reprezintă o procedură pentru stabilitatea programului de vizitare al copiilor. Alina și Alexandru nu s-ar fi înțeles încă asupra acestui aspect.

Reacția lui Alexandru Ciucu după ce a depus actele de divorț

Deși multă vreme au negat toate zvonurile despre divorț, acum se pare că lucrurile sunt cât se poate de clare. Alexandru Ciucu nu a vrut să dea detalii despre această situație.

”Nu am nimic de declarat, aș dori să mă înțelegeți si să terminăm conversația acum”, a spus Alexandru Ciucu pentru fanatik.ro,

Pentru ce se luptă în instanță Alina Sorescu și Alexandru Ciucu

Creatorul de modă a deschis procesul pentru a se putea stabili un program în care își poate vedea cele două fiice. Chiar dacă informațiile legate de divorț nu sunt clare, emiterea ordonanței președințiale reprezintă faptul că cei doi se separă și nu se înțeleg asupra programului de vizită. Ea (n.r. ordonanța președințială) este folosită în cazul unui cuplu care se află în divorț.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu evitau să vorbească despre divorț

În urmă cu câteva luni, invitată în cadrul unei emisiuni TV, Alina Sorescu a dezvăluit că nu face din viața sa un spectacol, abținându-se de la comentarii.

“Nu vreau să comentez pentru că nu este despre mine. Nu mi-a plăcut niciodată să mă dau în spectacol sau să apar cu lucruri cu care apar personajele de carton. Nu o să fac din viața mea un spectacol doar de dragul de a se vorbi despre mine”, spunea atunci Alina Sorescu.

De asemenea, cei doi nu au mai apărut împreună de ceva vreme. Alexandru Ciucu fusese surprins fără verighetă, iar de pe contul Alinei Sorescu au dispărut fotografiile în care apăreau împreună.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Câte diplome are Ramona Olaru, de fapt
6.3 8 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *