Un nou divorţ în showbizul românesc. Cine este vedeta care a aflat că soţul o înşală de doi ani

Vedeta care a divorțat după ce a aflat că soțul a înșelat-o timp de doi ani.

Showbizul românesc este zguduit din nou de un divorț răsunător. Sonia Trifan și fotbalistul Andrei Neagoe și-au spus „adio” după ce vedeta a aflat că soțul ei ar fi înșelat-o timp de doi ani. Deși designerița nu a dorit ca opinia publică să afle de separarea lor și a încercat prin diverse metode să ascundă timp de doi ani acest lucru, în cele din urmă adevărul a ieșit la iveală. Sportivul a plecat deja din casa unde locuia cu Sonia și s-a mutat împreuna că noua lui iubită.

Sonia Trifan i-a spus adio soţului după ce a aflat că o înşela

În ultimul timp, au apărut tot mai multe zvonuri conform cărora Sonia Trifan ar fi divorțat de soțul său după ce l-a prins cu o altă femeie. Creatoarea de modă nu a confirmat niciodată aceste informații și a încercat să mențină aparențele prin diverse metode.

Spre exemplu, în februarie, de Sfântul Valentin vedeta l-a adus pe Andrei Neagoe să acorde câteva interviuri alături de ea la diferite posturi de televiziune pentru a încerca să demonteze speculațiile privind divorțul.

Numai că minciuna are întotdeauna picioare scurte, iar adevărul iese în cele din urmă la suprafață.

Conform unor surse din anturajul cuplului, se pare că Sonia Trifan și fostul fotbalist Andrei Neagoe nu ar mai fi împreună de aproximativ doi ani, potrivit Click!. Mai mult, aceștia nu mai locuiesc împreună și chiar ar fi divorțat la notar.

Dezamăgirea fanilor cuplului este cu atât mai mare, dat fiind faptul că motivul separării celor doi este infidelitatea. Vedeta a fost devastată după trădarea partenerului ei, iar acesta, se pare, ar fi și motivul pentru care nu a dorit să facă public divorțul de Andrei Neagoe.

Sonia Trifan și Andrei Neagoe au divorțat
Sonia Trifan și Andrei Neagoe au divorțat

Sonia Trifan și Andrei Neagoe erau împreună din 2015

Potrivit acelorași surse, fotbalistul are deja o nouă relație alături de care este foarte fericit. Andrei s-a și mutat împreună cu noua femeie din viața lui, cu care are de gând să-și întemeieze o familie.

Sonia Trifan și Andrei Neagoe, fotbalist la CSM Râmnicu Vâlcea (formație din Liga a 2-a) s-au căsătorit civil în 2016, iar un an mai târziu și-au unit destinele într-o biserică de pe Strada Academiei din Capitală. Nașii celor doi au fost cunoscuții cântăreți de muzică de petrecere, Viorica și Ioniță de la Clejani.

”Îmi doresc o nuntă de prințesă și 12 domnișoare de onoare”, spunea creatoarea de modă când se afla în febra pregătirilor pentru marele eveniment.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
5.5 111 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Comentarii
  • Pacat erau o pereche potrivita,dar nu e o noutate in lume nu numai in Romania cand femeile suntem inselate,problema majora e ca nu toate reusim sa trecem peste acest impas chiar daca sunt si copii !🙈😭

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *